Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szex közben mi az, amit mindenképp látni szeretnétek ?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy tudom, hogy a nők nem vizuális tipusok általában, nem a látvány indít be titeket, meg sok póz (pl. kutya) nem is teszi lehetővé, hogy lássátok a másikat. Ennek ellenére, van olyan dolog, amit mindenképpen megnéztek a másikon, vagy magatokon, vagy kettőtökön szex közben ?2021. febr. 7. 06:38
1/7 anonim válasza:
Az exatlont. Minden részét láttam
4/7 anonim válasza:
Leginkább az arcát szeretem nézni.
5/7 anonim válasza:
Az arcát szeretem a legjobban nézni, de nincs így kikötve, hogy mit kell látnom. A vizualitás (ami egyébként a legtöbb nőnek is fontos) pedig nem minden, mindketten feküdtünk már le úgy, hogy az egyikünk szeme be volt kötve, és ezek is jók voltak, csak más miatt.
Másrészt, ami még nagyon izgató, az a hallás.
Nincs különösebb kikötésem, hogy mit kell látnom, de egyértelműen az arc a legjobb látvány ilyenkor.
24L
6/7 anonim válasza:
Az arcát szeretem én is nézni, nem folyamatosan bámulni, de időnként nézzen rám, ne végig elfordított arccal legyen. Szeretem, ha látom, hogy élvezi amit csinál.
Egyébként a hallás is izgató valóban, pl. az én párom tök csendes szex közben, viszont ha néha mégis hangos, az tetszik, izgató, mert tudom hogy különösen jó neki.
7/7 anonim válasza:
A psi arcát meg a szemét , néha azt is jó látni is amikor épp belémhatol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!