Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért csináljátok ezt?
Figyelt kérdés
Lopva megnezni a nő testét majd mikor a nő rátok néz akkor nagyon gyorsan elkapjatok a fejeteket2021. márc. 27. 20:13
1/12 Noren1989 válasza:
Valamire mégiscsak ki kell verni otthon...
Képi anyagot gyűjtünk :D
Mind.
2/12 anonim válasza:
Mert nem illik hosszan bámulni valaki testét, főleg ha látja az illető.
3/12 anonim válasza:
Azért mert szemtől szembe telibe bámulnánk a csajt az kellemetlen lenne nem ? Mit szeretnél, hogy csorgó nyállal bámuljuk a cickókat ? :D
31 F
4/12 anonim válasza:
Ha ilyen szituáció adódik azt én többnyire azért teszem, mert nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni. Sok nő nem szereti ha megnézik őt.
5/12 anonim válasza:
Mert többnyire nem pozitív a fogadtatás ha tovább bámulom. :D
6/12 anonim válasza:
Mert a szépet nézni jó és kellemes, de nyíltan zavaróan fixírozni meg bunkóság.
7/12 anonim válasza:
Ha tovább folytatná az ember a megtekintést, akkor a nő nagy eséllyel elpirul :)
8/12 anonim válasza:
Mert jó nézni ha szép teste van, csak nem akarok bunkó lenni, hogy bámulom.
31/f
9/12 anonim válasza:
Én totál félénk vagyok, azért.
10/12 anonim válasza:
Nem tudom, én nem szoktam elkapni a tekintetem, végigmérem egyszer, ha látja látja, ha nem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!