Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a pasitok azt kérne orál után adjátok át a szájába a spermát, megtennétek??
Figyelt kérdés
Megtennétek ezt a párotoknak?
Ha igen bejönne nektek vagy hidegen hagyna?
Esetleg smárolnátok is úgy, hogy ott van a szátokban??
Volt ebben része valakinek?
2021. márc. 27. 15:03
3/22 anonim válasza:
Nincs ebben semmi különleges megtenném.
4/22 anonim válasza:
Nem, ha bele élvez a számba lenyelem, nem kezdem el a másik szájába át köpködni.
5/22 anonim válasza:
Igen, volt már ilyen hogy átadtam a szájába, és úgy smároltunk, végül vissza adta az én számba, és lenyeltem.
7/22 anonim válasza:
Meg, ha erre vágyik, végül is az övé volt :D viszont nem játszadozom vele, egy gyors nyelés egyszerűbb mint össze-vissza köpködni.
8/22 anonim válasza:
melyik fiú kér ilyet a csajától? te jó ég, normális nő egy ilyen kérés után szerintem egyből dobná az illetőt, de egy ilyet kérni a csajtól szerintem egyáltalán nem férfias
9/22 anonim válasza:
Nem mert én leszoktam nyelni ahogy élvez a számba. De ha kérné akkor miért ne.
10/22 anonim válasza:
Itt mindegyik pasi ki van akadva ettől.
Az nem érdemel ugyanilyen kiakadást, ha a lány kér meg, hogy csókold meg miután kinyaltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!