Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők s lányok között van aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők s lányok között van aki főleg nyáron , szeret meztelenül lenni pl: szabadstrandon , vagy csak úgy a szabadban , kemping területen , parkban stb ?

Figyelt kérdés
Ha van ilyen , akkor esetleg volt már , vagy ki próbálnátok ezeken a helyeken a szexet ?
2021. márc. 27. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Igen strandon melltartó nélkül, többet nem merek :P
2021. márc. 27. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Jobb a természetesség, de azért olyan helyen ahol nem meztelenül vannak az emberek ott nem mutogatja magát. A strand az más - a nudi, nem nudin meg nem vagy meztelen ugyebár.
2021. márc. 27. 13:55
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Igen és volt 😛
2021. márc. 27. 13:56
 4/5 anonim ***** válasza:
72%
Strandon monokiniztem már ( persze mikor család nem volt velem)
2021. márc. 27. 14:15
 5/5 A kérdező kommentje:

Értem és köszönök minden választ .

Ám bár én már találkoztam bátor , bevállalós fiatal párral tavaly nyáron egy sima kis tó parton , alig besötétedett .

Ott mentem el a pár mellett a lányon nem volt semmi s fiú maga elé tett egy ruhadarabot , mindent láttam , gyönyörű volt amúgy a lány arcra és alakra is a feneke is igen feszes s formásnak tűnt, a puncit nem láttam tisztán , de mintha sima lett volna .

És egyáltalán nem zavartatta magát és meg sem próbálta magát eltakarni , csak mosolygott rám , emlékezetes pillanatnyi élmény volt !

2021. márc. 27. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!