Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy mellű nők gyakoriak közöttetek?
Figyelt kérdés
A 75/A milyennek számít? (Kicsi, nagy)?
30/F
#kérdés nőkhöz
2021. márc. 27. 13:50
11/18 anonim válasza:
#9 köszönöm ezt a jó tanácsot, ha nem rakom ki és garbóba vagyok akkor is megbámulnak.
12/18 anonim válasza:
és mégis hol a határa a kettőnek? 🤔
13/18 anonim válasza:
#11 Az ilyen embereket nem férfinak hívják hanem kisfiúnak.
14/18 anonim válasza:
#12 a bámulás amikor megállás nélkül nézi, már szinte nyálcsorgatva, feltűnően. A nézés ha csak rá pillant
15/18 anonim válasza:
azért te is érzed, hogy elég vékony a mesgye a kettő között, megítélése pedig elég szubjektív 🤷
16/18 anonim válasza:
#15 nem is mondtam azt hogy ne lenne szubjektív, a saját véleményem mondtam el. Ettől függetlenül a nők nagy része nem szereti a bámulást,beszólogatást,dudáláat,fütyülést az utcán.
17/18 anonim válasza:
#16 De igen, a nagy része szereti mert nő tőle az egójuk és a sok rajongó miatt úgy érzik magukat mint egy istennő. Ezért rakják ki magukról a cicis, popsis képeket, az OnlyFansról meg aztán ne is beszéljünk. Az más téma hogy az ilyen férfi nem kell nekik.
18/18 anonim válasza:
G. Utálom ha megnéznek, bámulnak miatta 🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!