Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak gyerekkori élményeitek fiú-lány lábösszemérés, közös pucérkodás vagy egyéb hasonló helytelenkedés témakörben?
Figyelt kérdés
2021. márc. 26. 18:06
41/44 anonim válasza:
Igen volt , mindenki fürdőruhában kint volt az udvaron és koszosak lettünk az óvonéni beterelt mindenkit le kellett vetkőzni meztelenre (iszonyat szégyenlős voltam) és sorban zuhanyozni kellett én voltam az első és miközben zuhanyoztam háttal pont egy fiú volt az 1. A sorban és látta a fenekemet 😭 most így vissza gondolva inkább nevetek magamon
42/44 anonim válasza:
Előző: ilyen nálunk is volt, de vagy kinn voltunk fürdőruhában a kinti medencében, vagy benn zajlott a kötelező meztelenkedés a zuhanyozóban, nem keveredett a kettő. Emlékszem, egy srác milyen kétségbeesetten takarta magát a kezével, én meg nem értettem, mit kell szégyellni.
43/44 anonim válasza:
Kötelező óvodai talpösszemérés nem volt?
44/44 anonim válasza:
Egy lánnyal meztelenkedtünk a kerti medencében,vele összemértük a talpunkat is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!