Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak gyerekkori élményeitek fiú-lány
lábösszemérés, közös pucérkodás vagy egyéb hasonló
helytelenkedés témakörben?
2021. márc. 26. 21:56
Már iskolás korban volt "barátnöm" Akivel mutogattuk egymásnak, hogy kinek mije van, meg pisiltünk egymásnak. Meg fiukkal is volt amikor versenyeztünk, hogy kinek milyen nagy, vagy vastag ha felállitottuk.
2021. márc. 27. 00:37
A lábméretek nyomasztottak kamaszként, nehogy a lányé legyen nagyobb, aki tetszett. Görcsösen próbáltam kideríteni, de szinte soha nem sikerült :) Sőt, egyszer az egyik cukkolt is, "ne hidd, hogy olyan kicsi ám”, azzal odadugta a cipőjét az enyém mellé. Máskor úgy ült (nyári táborban), hogy fölfelé nézzen a meztelen talpa, majd megőrültem. gyönyörű, hosszú ujjai voltak. Egyszer nekidugtam az enyémet, de az már egy kései sztori volt, éreztem az ujjai gömbölydedségét a lábfejem felső részén, majd megzavarodtam a gyönyörűségtől, de aztán ledobott magáról, hogy a fülébe szuszogok, és inkább mars haza.
2021. márc. 27. 01:07
Mindig odajött egy kislány, hogy hadd nézze, ahogy pisilek, én viszont erre ütöttem-vertem, szorongattam. Mégis újra próbálkozott.
2021. márc. 27. 01:15
Hugom és én (fiú vagyok) edzésre jártunk tizenévesen, különböző edzésekre persze. Egyszer azt kérte, h nézzük meg egymást h mennyit izmosodtunk, úgyh ő fehérneműben, én pedig alsógatyában voltam és nézegettük, tapogattuk egymást és persze véleményeztük, kinek hol kell még fejlődni. Egyik alkalommal háttal voltam és levettem a gatyám, tehát pucéran feszítettem háttal és oldalt. Viszont közben felállt, amit nem mutattam de oldalt látszott. Kérte h forduljak szembe is, megtettem. erre ő is levetkőzött pucérra és utána úgy néztük egymást meg tapogattuk.
Párszor megcsináltuk, aztán abbahagytuk.
De ez már régen volt.
2021. márc. 27. 09:53
Gyerekként álmodtam, hogy pucéran gubbasztok egy gödörben, és körben gonosz lányok szeretnének mindenáron megnézni, az egyik, a legszebb osztálytársnőm a legerőszakosabb, mindenáron látni akarja a fütyimet, kutakodó, átható tekintettel próbál benézni valahogy a gödörbe, én meg rémesen érzem magam. Így utólag kár, hogy csak álom volt :D
2021. ápr. 5. 01:05
2021. ápr. 30. 08:13
Nyári szünetben meztelenkedtünk párszor.
2021. ápr. 30. 14:05
Nálunk oviban mindig "összeérintettünk" valamit. Összeérintettük a talpunk, összeérintettük a hasunk, összeérintettük a nyelvünk,
összeérintettük az arcunk, stb.
Plusz nemtudom miért óvodában lábmániás voltam, (az a vicc, hogy most nem vagyok lábfétises). Mindig megkérdeztem másoktól, hogy "megnyalhatom a lábad?" Persze volt aki nekem is megnyalta.
Jó kis bolond ovisok voltunk :D
2021. máj. 9. 22:19
Jó nektek, hogy ennyi élményetek volt :( Én csak egy puncis látványra emlékszem, meg kórházban a nővér pisiltetett úgy, hogy nézte közben, ennyi.
2021. máj. 9. 23:26
Kapcsolódó kérdések: