Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan lány aki képes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány aki képes azzal behülyíteni egy fiút hogy tetszik neki, de közben meg nem is akar semmit?

Figyelt kérdés
Volt egy lány aki nagyin megtetszett, és úgy viselkedett ő is velem mintha bejönnék neki. Azért fura nekem mert szép lány és társasági típus, tehát biztos sok fiúval van lehetősége ismerkedni. Én meg egy átlagos kinézetű, visszahúzódó, halkszavú fiú vagyok.
2021. márc. 26. 14:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindig voltak, vannak és lesznek is ilyen lányok.
2021. márc. 26. 14:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen van ilyen. Te viszont tedd rendbe az önbizalmad, mert így sose fogsz tudni normálisan ismerkedni, és párkapcsolatba lenni ha ennyire bizonytalan vagy magaddal.
2021. márc. 26. 14:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Van hogy rohadna meg. Teljesen de hülyitett. Most meg válaszolni se válaszól.
2021. márc. 26. 14:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen van aki szívatja a férfiakat, meg olyan is hogy a férfiak túlgondolják a jeleket, szimplán csak közvetlen, kedves a lány (mindenkivel).

Az esetedben viszont amit az #1-es ír, növessz már tököket és ha tetszik neked a csaj, akkor hajrá ne pötsölj! Üsd a vasat, amíg meleg, bízz magadban, utólag már késő lesz bánkódni rajta.

2021. márc. 26. 15:09
 5/8 anonim ***** válasza:
42%
Ha uncsi van, én is szoktam így hülyíteni pasikat... 😂
2021. márc. 26. 15:09
 6/8 anonim ***** válasza:
61%
Igen aztán meg meglepődnek ha kipingálják őket Orosz Bernadetté :D
2021. márc. 26. 15:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Van, például akik a neten vetkőznek.
2021. márc. 26. 17:08
 8/8 anonim ***** válasza:
#5 aztán csodálkozol h inkább qrvázni járunk
2021. márc. 26. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!