Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert tetszik a pasiknak ha egy nonek keskeny a dereka?
Szerintem ez csak optikai dolog. Keskeny derékkal szélesebbnek tűnik a csípő és nagyobbnak a mell - akkor is ha egyébként átlagos méretűek.
A derék szélesség szűlés miatt előnyös, a mell a szoptatás miatt. Ebből a szempontból evolúciós oka van.
Másfelől még sose vettem le férfit azzal a lábáról, hogy 60-as derekam van, mint az a jól megadott ideál - ami szerintem a legnagyobb baromság. A legtöbb azt se tudja, hogy 60 centis derék mekkora és mit jelent, nemhogy még vonzódjon a számokhoz. Az arányokhoz annál inkább.
Csípő=segg 😉
Férfiként.
Nos, én a vékony csajokat szeretem és a vékony derék ennek része.
Hogy miért? Gőzömsincs,de jó ràmarkolni kutyàban.
Szeretik mert nőies, és minden nőies ami nem férfias. A férfiaknak egy vonalban van a derekuk a csípőjükkel, az férfias.
Néhány nőnek is egy vonalban van, még nőként is meg szoktam nézni hogy szerencsétlennek milyen órmótlan alakja van, hiába nagy és jók a cicijei, szorosak a combjai, segge semmi, szoknyába mint a zsák, nem egy nőies alkat.
4-es:
Nem mindenki tehet róla...
sok női hormon = főleg csípő és combtájéki hízás, deréktáji kevésbé
sok férfi hormon = főleg deréktáji hízás, csípő és combtájéki kevésbé
a nőben sok női hormon + a férfiben sok férfi hormon = sok egészséges utód
és ez benne van az emberi DNS-ben
#6 sőt még a 88 éves szomszéd nénike IS csodálatosan csinos. te kis nyalóka.
“A derék ahhoz képest keskeny legyen.“
Kösz, hogy megmondod milyen legyen a testem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!