Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire szeretitek a fiatal lányokat? Ha igen miért?
Figyelt kérdés
16-20 éves lányokra gondolok.
L
2021. márc. 26. 11:40
22/44 anonim válasza:
Voltam olyan 30-as évek végeiben járó nővel akinek lánya volt, és mindig örömmel várt, meg kellette magát amikor átmentem hozzájuk, a vége az lett a sztorinak hogy 1-2 hétre a 18. szülinapja után együtt kötöttünk ki az ágyban :)
Amióta csak ismertem az anyukáját (a kiscsaj 16-17 lehetett akkor) már akkor benne lett volna, de én nem mertem kockáztatni
24/44 anonim válasza:
Nagyon szeretem őket.
Mert nagyon kívánatosak.
;)
26/44 anonim válasza:
Ez a korosztály a legszebb és legkívánatosabb.
27/44 anonim válasza:
#26 szerintem ez nem feltétlen igaz, én is és sok volt gimis osztálytársam csúnya volt tizenévesen, huszonévesen meg bombák lettek(lettünk), mert már van pénz plasztikára, van lehetőség normálisan sportolni, csinosan öltözni, a bőr pedig azért 30 éves korig nem nagyon veszít a feszességből. Főleg, ha valaki vigyáz rá. Viszont aki tizenévesen szép, jó alakja van, az mondjuk tényleg abban a korban néz ki a legjobban! De ők meg épp ellenkezőleg, elkezdenek elcsúnyúlni idővel🤣
30/44 anonim válasza:
Ne csak műmellekre meg kacsaszájra gondolj, ha meghallod a plasztika szót. Van, amikor valakit nagyon is az tesz szebbé, pl orr esetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!