Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire szeretitek a fiatal lányokat? Ha igen miért?
Figyelt kérdés
16-20 éves lányokra gondolok.
L
2021. márc. 26. 11:40
11/44 anonim válasza:
Én azért inkább ha lehet 18 felettivel ismerkedek így lassan 42 évesen. Azért kedvelem őket mert gyakran rugalmasabbak mint a korombéliek, nyilván vannak kivételek. Viszont nem minden áron ragaszkodom ahhoz hogy nagyon fiatal legyen és nyilván más egy fiatal lány teste de ez nálam nem elsődleges dolog.
12/44 anonim válasza:
Abban a korban a legvonzóbbak a nők és kész.
Van valami biológiai/evolúciós magyarázat rá.
13/44 anonim válasza:
remélem, akik azt írták, hogy jók az ilyen korú lányok azok nem 30 vagy esetleg 40+-os férfiak, mert ha igen, akkor nagy a baj a fejetekben
14/44 anonim válasza:
Mivel én is huszonéves vagyok ezért nyilván nem harmincas nőt keresek.
15/44 anonim válasza:
#13 Én 30 éves vagyok, #12, és ez teljesen normális. Lásd
16/44 anonim válasza:
Fantázia terén 16-17 sem lenne rossz, de inkább 18-tól felfelé...
17/44 anonim válasza:
13. Reménykedj, csak reménykedj, ha az jót tesz neked.
18/44 anonim válasza:
33 évesen sem égtem ki tőlük.
Nagyon
19/44 anonim válasza:
Nézni szabad, csak az a baj hogy vannak olyan verebek akik el is hiszik hogy a fiatal kiscsaj majd pont velük jön össze. Roppant kellemetlen még nézni is ahogy támasztják a pultot a belvárosi szórakozóhelyeken (amikor nyitva van).
Szerelemben nem számít a kor de azért gusztustalanság egy 50-es pasit 20 éves kiscsajjal látni.
20/44 anonim válasza:
#19 szerintem is gusztustalan, de nem az volt a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!