Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért megy ennyi nő Nyíregyházáról nyugatra prostinak, mert a szatmári nők oboáznak a legjobban az országban?
Figyelt kérdés
Ezt vettem észre. Komárom-Esztergom megyeiek pedig a legrosszabbul!
Mi a tapasztalatotok, van földrajzi leosztás?
2021. márc. 26. 10:10
1/15 anonim válasza:
Szabolcs megyében nőttem fel. Amit az itteni lányok tudnak azt már tanítani kéne 😅
E lelket kiszívták belőlem.
20/F
2/15 anonim válasza:
Komolyan hisz valaki ilyesmiben?:)))
Régen egy exemmel nevettünk rajta, hogy a legjobb (legkevesebb, ügyesebb, stb.) női az általad említett régióból akadtak (Nyh környéke), de szerintem kizárt, hogy ez statisztikailag is alátámasztható legyen.
3/15 anonim válasza:
Azért mennek onnan sokan prostinak, mert nincs munkalehetőség, sokan képzetlenek, a kenyér pedig ugyanannyiba kerül mint Sopronban, és valamiből fizetni kell a kaját, rezsit, hitelt. Kérlek nyugtass meg, hogy a kérdésed nem komoly.(?) 😎
4/15 anonim válasza:
Áá biztos a horoszkóphoz van köze..
5/15 anonim válasza:
Nyíregy, Debrecen nagy város több fiatal alacsonyan képzett lány van mint Esztergomban , ezért lehet ez.
6/15 anonim válasza:
A privátra itt válaszolnék: az exemmel az ő exeiről beszélgettünk (engem is beleértve, akiért akkor még nagyon tepert), és igen, onnan származom. De nem mentem prostinak 🤷♀️
7/15 anonim válasza:
Ez egy szegény régió alacsonyabb intelligencia szinttel. Szex viszont állati ösztönön alapul és akik kevésbé intelligensek, azoknak kevesebb fenntartásaik vannak az állati ösztönökhöz való hozzáálláshoz.
8/15 anonim válasza:
Köszönjük ezt a kedves általánosítást a régió kiemelkedően alacsony (🙃👍) intelligenciával, ám annál több állati ösztönnel bíró női nevében.
9/15 anonim válasza:
Nem kell menten hülyének nézni az embert mert alacsonyabbak a fizetések a régióban. Hidd el, pont ugyan azt csináljuk mint mások, csak nem becsülik meg a munkánkat.
10/15 anonim válasza:
trollnak is gyenge vagy
nyílván gazdasági oka van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!