Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal fiú idősebb nővel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal fiú idősebb nővel?

Figyelt kérdés

Mennyi lehet rá az esély hogy találok egy olyan nőt akit a fiatalabbak vonzanak?

(22 vagyok) kb 35-38 ig gondoltam

2020. okt. 20. 21:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetetlen.
2020. okt. 20. 21:58
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Nekem 33 évesen volt egy elég hosszú szexkapcsolatom egy 21 éves sráccal.

Szóval nem lehetetlen

2020. okt. 20. 22:00
 3/10 A kérdező kommentje:
Szerencsés srác :P
2020. okt. 20. 22:01
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

Vonzanak, de nem a fiúcskàk meg a pasikák. Ha valaki azt hiszi hogy egy nőnek 40 körúl nincsenek igènyei az téved.

Elvárom hogy fèrfi legyen, tartsa el magát és ne a papa pénzével vagy kocsijàval villogjon.

Ha csak azért akar idősebb mőt mert a korosztàlyában kèptelen kapcsolatra akkor itt sem fog senkivel.

2020. okt. 20. 22:03
 5/10 A kérdező kommentje:
Itt nincs apu anyu eltart :) mindenem munkából származik, és erre azért büszke is vagyok. Ez a dolog pedig leginkább csak a kíváncsiság hogy milyen lehet . Szeretném átélni.
2020. okt. 20. 22:08
 6/10 anonim ***** válasza:
80%
Nem lehetetlen. 22 voltam mikor egy 38eves ferjezett no szeretoje lettem. Azota eltelt 6 év elvalt s 2 eve egyutt elunk. Nem lehetetlen de kicsit tobbet kell oket ostromolni mint a korunkbelieket. Ereztesd vele hogy nő meghozzá a nagybetus. Legyél hatarozott kemény celtudatos. Par idosebb not megfektettem 40+osokat. Ok mar tudják mit akarnak o nekik hatarozott celtudatos ferfi kell ami sok 20on evesbe nincs meg. Mrgkell nekik mutatni hogy de letezik ilyen.
2020. okt. 21. 00:15
 7/10 anonim ***** válasza:
43%

Elozo vagyok. Oket mar nehezebb megvezetni hulyere venni . Csak oszintén mindig mindent. Sok idosebb no szeretne ám fiatal pasit megha csak kiprobálni is... csak nehezem vagy fel sem vállalják. Nem ertem miert nem... azért kefélni még imadnak sokszor otthon nem kapják meg amit akarnak.... hálasak tudnak lenni ;) legjobban

A jo no akárcsak a jo bor a korral nemesedik

2020. okt. 21. 00:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
32 vagyok, nagyon sok fiatalabb fiú hajt rám, nem tudom miért, szerintem ez most mintha divatba is jött volna. Jól kijövök velük, de még nem vágtam bele kapcsolatba, viszont semmi rossz nincs benne, mindenki azt csinál, amit akar. A lényeg, hogy vállald magad, amit itt írtak az elvárásokról..szerintem ez hülyeség, de csak az én véleményem. Szerintem pont az az érdekes, hogy minden korosztálynak megvan a maga sármja, meg bája, szerintem senki ne akarjon se kevesebbnek se többnek látszani, hanem adja magát, és ez biztos lesz, akinek kifejezetten bejön.
2020. okt. 21. 01:09
 9/10 anonim ***** válasza:
86%
Van rá esély... ha fel tudsz csípni korodbeli nőket akkor lesz esély idősebbekre is akiknek tetszenek a fiatal pasik IS. Minél jobban tudsz csajozni annál nagyobb az esélyed. Ha viszont korodbéli 20-as csajoknál nincs sikered... akkor ne várd azt hogy egy 30x éves nő majd magától odamegy hozzád és felszed, mert biz' a nőket neked kell felcsípned akár 20-asok, akár 30-asok, akár idősebbek.
2020. okt. 21. 02:20
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

Egy idősebb nő engem is érdekelne :)

27F

2020. okt. 21. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!