Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem működik a vibrátorom, mi lehet a baj vele?
Tudom, hogy ez eléggé "egyéb" kategória, de ide írom, mert itt nézik meg a legtöbben.
Rendeltem egy vibrátort egy webáruházbol, konkrétan a Sexshopcenter.hu-ról a SweetSmille Happy kék színű 7 fokozatos terméket. Elolvastam a leírását, miszerint 2 db AA elem kell bele és a be helyezési résznél van egy + meg egy - jel. Nos én próbáltam belerakni az elemeket az összes elképzelhető módon, de sehogy sem akarnak belepasszolni, mindig kilógnak, de rá tudom csavarni a vibrátor végét. Mindig próbáltam bekapcsolni, de sehogy sem kapcsol be.
Ha valakinek van ilyen vagy ehhez hasonló terméke, ő mit csinált, hogy "életre keljen"? Kisebb elemet is gondoltam már, hogy veszek, de nem szeretném rá kidobni feleslegesen a pénzt, ha nem ez a valódi baj.
Ez ilyen covid-os bezártság szülte burkolt ismerkedős kérdés akar lenni?
Csak mert hajlamos vagyok nem észrevenni az ilyen flörtölési kísérleteket és nem megdugni senkit, akinek elromlott a vibrátora és segítségért kiáltozik, mert azt gondolom, hogy tényleg csak elromlott a vibrátora és tényleg azt akarja megjavítani.
Nem, ez tényleg ilyen elromlott a vibrátorom volt, mögöttes szándék nélkül. Életem első játékszere, úgyhogy nem voltam túl ügyes, mikor használni akartam😅
Működik, csak nem mertem még kipróbálni rendesen, mert félek, hogy lebukok.
Nem fogok összejönni gyakoris idegennel, ha meg mással vagyok, és nem veled/veletek, abból hasznotok úgyse lesz.
Fel szerettem volna dobni a kedvem Covid idején, úgy voltam vele, hogy 7 évig elég volt a kezem, meg ami épp eszembe jutott, de most már elég nagylány vagyok ahhoz, hogy ilyesmi eszközt vegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!