Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit éreztek amikor a fiúk néhány másodperc alatt elmennek?
Figyelt kérdés
2021. márc. 24. 15:53
11/15 anonim válasza:
Mint írtam "ha ennyi volt és elégedetten kiterül akkor engem többet nem lát." Ergo az én igényeimet semmibe veszi, nem "segít" rajtam akkor igen ott hagynám. A szüzesség nem mentség a taplóságra.
12/15 anonim válasza:
Csak értsétek már meg lányok, hogy ezt senki sem szándékosan, kibasszásból csinálja veletek, és nem is jelenti azt feltétlenül, hogy szűz a srác vagy férfi.
13/15 anonim válasza:
Nem örülnek de türelmes lennek vele. Ha akar akkor tud változtatni rajta és gondolom akar hiszen pár lökes nem kielégitö.
Tök mindegy ha szűz ha nem szűz. Ha elsült akkor ott a keze, nyelve es majd legközelebb jobb lesz.
14/15 anonim válasza:
Az attól függ milyenek az előzmények. Ha hencegő nagypofájú, a farkával henceg, mint ahogyan itt szoktak, akkor kinevetem és két lábbal rúgom ki. Ha normális, szerényen adja elő magát, akkor semmi gond, még fejlődhet...
15/15 anonim válasza:
Ha a paromrol van szo és nem fordul elő mindig akkor nem gaz, ha nem jon neki össze utana akkor nyal, ujjaz és mashogy kenyeztet, de amikor egy egyejszakasom megy el akkor pipa vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!