Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti mit éreztek amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit éreztek amikor a fiúk néhány másodperc alatt elmennek?

Figyelt kérdés
2021. márc. 24. 15:53
1 2
 1/15 Csicuki ***** válasza:
64%
Csalódottságot
2021. márc. 24. 15:57
 2/15 anonim ***** válasza:
83%
Nekem párom nem megy el szex közben addig, amíg én nem megyek el egy párszor előtte. Önkontroll, tanulni kell... Nyilván először nem lesz tökéletes, de bele lehet jönni. Én nem érezném jól magam, ha külön kéne befejezni, ezért nincs is soha ilyen. Hogyha verjük neki, vagy magának veri, akkor meg akkor megy el mikor jól esik neki.
2021. márc. 24. 15:57
 3/15 anonim ***** válasza:
74%
Ez szokott megfordulni a fejemben hogy "komolyan ennyi volt?"
2021. márc. 24. 15:58
 4/15 anonim ***** válasza:
61%
rosszat
2021. márc. 24. 15:59
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a 2es írta. Az én párom sem élvez addig míg én minimum 1x el nem élveztem. A kapcsolat elején megesett jópárszor de mindig igyekezett és mostanra már teljesen tudja kontrollálni. Hosszútávon nem tudnék olyannal lenni aki pár lökéstől eldurran. Iszonyat kiábrándító.
2021. márc. 24. 16:05
 6/15 anonim ***** válasza:
84%
Hát nem örülök viszont ha újra harci képes akkor elfogadom. De ha ennyi volt és elégedetten kiterül akkor engem többet nem lát.
2021. márc. 24. 16:07
 7/15 anonim ***** válasza:
60%
"Na ennek is csak a szája volt nagy". Valami ilyesmit.
2021. márc. 24. 16:09
 8/15 anonim ***** válasza:
60%
Hát eleve azért kezdek bele egy férfival a szexbe hogy alaposan meg legyek d*gva. Tehát baromi csalódott lennék. Egy darabig elnézem ha szeretem, előfordul a legtöbb férfival de egy idő után frusztrált leszek a kielégületlenségtől.
2021. márc. 24. 16:16
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Csalódottságot. Még ha nekem is sikerül elmennem annyi idő alatt, hosszú távon kiábrándító lenne az állandó rövid kétperces menet.
2021. márc. 24. 16:28
 10/15 anonim ***** válasza:
49%
#6 lehet hogy szuz. Akkor is otthagynad szegenyt? Jo fej vagy.
2021. márc. 24. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!