Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak éreznétek ezt, vagy megengednétek a párotoknak?
Férfiakhoz és nőkhöz is szól a kérdés.
Tegyük fel, hogy a párotokat izgatja az, hogy kipróbálja, milyen, ha kikötözve megkínozzák, korbáccsal, ostorral, vagy pálcával. Ti személyesen nem tudjátok megadni ezt neki, mert nem vagytok eléggé dominánsak/nem tudnátok így bántani.
A szeánszon ő meztelen lenne, egy vele ellentétes nemű dommal/dominával akin viszont van ruha. A kötözésen és a kínzáson kívül nem lenne más testi kontaktus.
Ti elengednétek egy ilyenre, vagy nem, mert megcsalásnak éreznétek? Szabnátok esetleg valamilyen különleges feltételt?
Megengedném, de attól függ milyen gyakran akarja. Ha utána mindig vissza akarna járni, nemigen tolerálnám. Mondjuk évi 1-2-szer beleférne egy ilyen kilengés. Én mondjuk nem hinném el, hogy nem volt szex.
Utána orvosi vizsgálat miféle fertőzéseket kapott el esetleg, addig csak gumival szexelnék vele.
Engedd meg neki... nekem is vannak perverzióim, és ha nem éli meg, akkor csak szenved tőle egy életen át. Újra és újra fel fog törni ez a vágy benne, és kínozni fogja.
Én sem tudom megérteni ezt a vágyát, mert én inkább vagyok domináns, de engedd el, mert ez kell Neki.
Csak ne essen túlzásba, nehogy kárt tegyenek benne.
Te egy szuper Nő vagy, ha ennyire megértő vagy amúgy. Gratula :)
34 F
Mivel engem izgat a dolog én örülnék ha olyan barátnőm lenne, aki ezt szeretné.
Aki ezt nem szereti, ott nem tudom, hogy mennyire működhet, nem tudom mennyire tudja az egyik fél megérteni, ha a másik összeverve jön haza, hiszen ez nem egyedi alkalom lenne, hanem rendszeres.
Nem mondom, hogy megcsalásnak érezném, mert megbeszéli velem, de szerintem ez nem igazán működne.
Voltam már hasonló helyzetben, de kerek perec kijelentettem, hogy akkor ide nem is kell visszajönnie.
Le is nyugodott ezzel kis idő után.
Amúgy komolyan ti "férfiak".
1. Nem féltenétek a barátnőtöket?
2. Semmi önbecsülés, büszkeség nincs bennetek, hogy nyugodtan és boldogan azzal a tudattal élnétek, hogy más előtt meztelen kikötözve van a barátnőtök, aki kedvére használja? Azt hiszem túl sok volt a médiából áradó, érzékenyítő célú LMBTQ (lehet megkövezni) liberális szemét.
Ezek után meg még boldogan vennél neki ajándékot, sétálnál vele az utcán, két hatalmas szarvval a fejeden. Szerintem a ti önbecsülésrtekkel is hatalmas baj van. Illetve a "párotokkal", hogy ezt egyáltalán felhozta.
Ha pl. nem engedné az anált, de te vágynál rá, akkor te is "elkéretőznél" egy nőhöz akit seggbe dughatsz? Más nem volna csak az, mert ezt otthon nem kapod meg. És tudom, van ilyenre is példa, de ez általában titokban megy, és ha kiderül, akkor szakítás lesz a vége...
Nők: úgy látszik a szavazatok megoszlása alapján, hogy ti értelmesebben gondolkodtok erről.
(Bocsi a stílusért, de ez eléggé kiakasztott.)
Az előzővel nagyjából egyet tudok érteni, kérdés az, hogy mennyire működik, ha valaki elfolyt egy vágyat.
Kérdés, hogy érdemes-e most szakítani, mert úgysem tud működni, vagy ennek ellenére működőképes marad a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!