Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Beteges, ha imádom a pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteges, ha imádom a pénisz szagát?

Figyelt kérdés
Sokkal jobban szeretem az orált, mint a hagyományos szexet, imádom kényeztetni a párom farkát. A spermát is szeretem, az ízét is, de leginkább a pénisz, pontosabban a makk szagát. Van mikor úgy érzem, hogy egész nap csak szagolgatnám. Szerencsére a páromnak nincs ellenvetése, akkor sem ha órákig bíbelődök vele. Igazából neki is mondtam már, hogy főleg a szaga miatt csinálom, mert nagyon izgat. Azért nem szeretném, ha betegesnek tartana emiatt, vagy elhagyna, valahogy le tudnék szokni erről? Arról nincs szó, hogy nem élvezi, de néha látom rajta hogy unja, hogy megint ezt csinálom.

2021. márc. 24. 10:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem ezek a hormonok, ami izgat mármint azért izgat az a "szag".

A saját péniszem "szaga" is szokott engem izgatni és pont ezért. Ez nem beteges, nem fura így működünk ha tényleg arra a szagra gondolsz. Ha egészségügyileg "szagos" na az már nem normális, de gondolom az előbbi áll fent.

2021. márc. 24. 10:10
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Nem hormon.. "Feromont" akartam írni nem hormont csak nem találtam a megfelelő szót
2021. márc. 24. 10:11
 3/12 anonim ***** válasza:
34%
Ezt miért a hetero kategóriába írtad, okoska?
2021. márc. 24. 10:19
 4/12 A kérdező kommentje:

Azt bele kellett volna írnom, hogy ha fürdik utána már nincs ott az a jellegzetes szag, ami izgalomba hoz, el kell teljen pár óra, akkor megint nagyon élvezem.

Gondolom ez egyfajta fétis, de nem gond. Csak kiváncsi voltam, hogy mennyire gondoljátok betegesnek, esetleg van-e itt még valaki aki így van ezzel.

2021. márc. 24. 10:25
 5/12 anonim ***** válasza:
64%
savanyu labszag utan jon a makkszag... egyre jobbak
2021. márc. 24. 10:35
 6/12 anonim ***** válasza:
76%
Nem beteges,miért lenne az?
2021. márc. 24. 10:43
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
Én is szeretem
2021. márc. 24. 10:54
 8/12 anonim ***** válasza:
39%
Búza vagy?
2021. márc. 24. 11:05
 9/12 anonim ***** válasza:
24%
zárt osztályra vele
2021. márc. 24. 12:10
 10/12 anonim ***** válasza:
69%
Nem.
2021. márc. 24. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!