Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Beteges, ha azt szeretném,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteges, ha azt szeretném, hogy egy nagy farkú, az enyémnél nagyobb mérettel rendelkező férfi megalázzon, pusztán a nemi szerve méretével?

Figyelt kérdés

Átlagos mérettel rendelkezem: 16 cm hosszú, 5 cm vastagság.

Halálra izgat a gondolat, hogy egy 20 centis vagy annál nagyobb hímtaggal mellém álljon, kinevessen, becsméreljen a méretem miatt? Hogy éreztesse velem, kevesebb vagyok nála.

Válaszaitok előre is köszönöm. 28 éves, férfi

2020. nov. 5. 19:05
 1/9 anonim ***** válasza:
10%
Nem. Titokban minden férfi erre vágyik.
2020. nov. 5. 19:06
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

nem beteges, nekem iis nagy vágyam igazából...

meg hogy megpofozzon vele!

2020. nov. 5. 19:07
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
nekem is vágyam. Meg utána fizikailag is megalázzon vele
2020. nov. 5. 19:17
 4/9 anonim ***** válasza:
13%
Kezdek undorodni a férfi nemtől...
2020. nov. 5. 19:40
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
A felesége szeretőjeként szívesen aláznám a kis kukis férjet, akár meg is csattogtatok rajta egy lovaglópálcát hogy érezze a helyét. Aztán erényövben mehet mosogatni, amíg a hálószobában boldoggá teszem a méreteimet imádó feleségét.
2020. nov. 5. 19:49
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
A koleszban napi szinten csinálták a zuhanyzóban. Nekem volt a legkisebb
2020. nov. 6. 09:06
 7/9 anonim ***** válasza:
79%

Ez egy fétis jellegű dolog szerintem, de az a férfi aki nagy faszról álmodozik, az nem teljesen heteró az biztos.

Én férfiként inkább jó nagy lógós szemérem ajkú nunákról álmodozom, amiket jól lehet szopogatni, lefegyelni.

2020. nov. 6. 10:35
 8/9 anonim ***** válasza:
68%
Engem az izgatna ha egy srácnak kéne hagynom hogy a farkam használja.
2020. nov. 16. 15:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Mire használja kedves 8 as? Arra, hogy egy jó forró kapucsínót megkeverjen vele, vagy arra, hogy a szádba tegye, és megalázóan jó erősen megdugja vele a szádat, a spermát meg a nyelvedre engedje?

Nem mindegy. 😫

2020. nov. 16. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!