Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges, ha azt szeretném, hogy egy nagy farkú, az enyémnél nagyobb mérettel rendelkező férfi megalázzon, pusztán a nemi szerve méretével?
Átlagos mérettel rendelkezem: 16 cm hosszú, 5 cm vastagság.
Halálra izgat a gondolat, hogy egy 20 centis vagy annál nagyobb hímtaggal mellém álljon, kinevessen, becsméreljen a méretem miatt? Hogy éreztesse velem, kevesebb vagyok nála.
Válaszaitok előre is köszönöm. 28 éves, férfi
nem beteges, nekem iis nagy vágyam igazából...
meg hogy megpofozzon vele!
Ez egy fétis jellegű dolog szerintem, de az a férfi aki nagy faszról álmodozik, az nem teljesen heteró az biztos.
Én férfiként inkább jó nagy lógós szemérem ajkú nunákról álmodozom, amiket jól lehet szopogatni, lefegyelni.
Mire használja kedves 8 as? Arra, hogy egy jó forró kapucsínót megkeverjen vele, vagy arra, hogy a szádba tegye, és megalázóan jó erősen megdugja vele a szádat, a spermát meg a nyelvedre engedje?
Nem mindegy. 😫
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!