Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak a lányoknak akiknek sok farok volt a hüvelyébe nem rossz hogy utána onnan fog kijönni a babája?
Figyelt kérdés
Volt benne 20 farok aztán meg onnan fog kijönni a gyereke. Nekem ez olyan fura. Fiú vagyok de szerintem undorító ha valakinek sok partnere volt.
Igaz hogy én is már 3 lánnyal voltam és még csak 21 vagyok. De 1-2 nel többet nem akarok már.
2021. márc. 23. 09:26
11/17 anonim válasza:
Ennyi erővel neked nem undorító, hogy ugyanazon a testnyílásodon keresztül lövell ki az ondó (alkalomadtán egy lány hüvelyébe), ahonnan hugyozol?
12/17 anonim válasza:
"már 3 lánnyal voltam és még csak 21 vagyok. De 1-2 nel többet nem akarok már."
Na ha túl vagy azon az 1-2n akkor mehetsz is papnak.
13/17 anonim válasza:
Kérdező, te belegondolták már, a víz amit iszol hány állaton és emberen ment már keresztül? Azokat az atomokat iszod, amit konkrétan kipisált más!
Neked ez nem fura?
14/17 anonim válasza:
kedves kérdező
ki kell h ábrándítsalak ott már nem jön ki gyerek a mai nők rettegnek a szüléstől, gyávák, mind császárral szül, így csak egyirányú lett a punika (kivéve a havi pirosat)
15/17 anonim válasza:
Na megkezdődött a délutáni műszak a nőgyűlölő klubban.
16/17 anonim válasza:
Hogyne. A császár az csak úgy bemondásra alanyi jogon "jár". Véletlenül sem egy életmentő műtét. Komolyan mi szükség van ilyen ostoba tájékozatlan emberekre? Ma már azt se mentség hogy nem jut el hozzá kellő információ. Sötét mint az éjszaka. Jobb lesz ha megtartod magadnak az örökítő anyagodat egy életen át, neked valóban remélem egy nő sem lesz hajlandó szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!