Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg igaz, hogy az idősebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, hogy az idősebb nők jobban bírják a nagy méretet?

Figyelt kérdés

Először is kérlek ne tépjétek le a fejem a kérdésért, nincs sok tapasztalatom még.. 1 lánnyal voltam és vele is borzalmasan ment a szex..

Pár napja szakítottunk a “barátnőmmel” (már amennyire az volt, igazából csak szexelni jártunk össze, már amennyire sikerült) mert nem működött közöttünk a szex a nagy méretem miatt (ha jól mértük 21 cm hosszú és nekem elég vastagnak is tűnik bár nincs viszonyítási alapom..).

Viszont azt mondta nekem a lány az egyik alkalommal, hogy jobban járnék ha anyukákkal vagy idősebb nőkkel próbálkoznék mert ők jobban élvezik a nagy méretet. Ebben van igazság vagy ez csak ilyen mendemonda??

Köszönöm a válaszaitokat!

19F

2021. márc. 23. 09:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Jellemzően az idősebb nők ki vannak tágulva, persze ez nem törvényszerű.
2021. márc. 23. 10:56
 12/13 anonim ***** válasza:

11

"Jellemző de nem törvényszerű."

Mondd, tudod hogy mit beszélsz?

Egyébként a hüvely mérete és izmossága nem függ össze az életkorral.

Attól függ hogy mennyit edzi és a genetika.

Egy olyan nő aki rendszeresen vègez hüvelytonàt úgy szorít mint a satu. Kortól és szüléstől függetlenül.

2021. márc. 23. 11:03
 13/13 anonim ***** válasza:
89%
Lefordítom akkor. Azt jelenti, hogy 10ből lehet 2 nő szűk marad, mert olyan a genetikája, 10ből egy van, amelyik hüvelytornát szokott alkalmazni, és a maradék 7 meg kitágul 30-40 év felett, és nem tesz ellene semmit, meg nem is tud.
2021. márc. 23. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!