Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm jobban szereti a nyalást mint a szexet. Más lányok is ha tehetik a nyalást választják szex helyett? Vagy csak ő ilyen?
Először is, nagyon ügyes vagy, büszkék vagyunk rád, hogy ilyen ügyesen nyalsz! Másodszor pedig a lányok azért szeretik jobban a nyalást a dugásnál, mert megtanulták már, hogy az ipari döngöléstől nem hogy nem tudnak elélvezni, hanem inkább egy kínzással ér fel. Mi maradt hát nekik? A nyalás. Nem azért, mert olyan romantikus valami lenne a másik nemi szervét a szájváladékoddal teli folyatni, hanem mert az jobban konvergál valami élvezetet jelentő dologhoz.
Ha a srácok megtanulnának úgy dugni, hogy azt a nők is élvezzék, szerintem a kontaktus teljesebb volta miatt sokkal inkább arra fókuszálnának. Már maga a dugni szó is rossz, mert az aktusnak együtt kéne járnia finom öleléssel, a testek és a bőr egymáshoz símulásával...stb.
Mondd neki, hogy simogassa magát szex közben, úgy könnyebb elmenni.
Sok lány azért szereti jobban a nyalást, mert csak így tudnak eljutni az orgazmusig és sokan elfogadják, hogy hát ez így van és kész.
Én is jobban szeretem a nyalást, sőt akkor tudok a legnagyobbakat élvezni.
Szex közben sokkal kevesebb inger éri a nőt, mivel a hüvelyben lényegesen kevesebb idegvégződés van mint a csiklóban. (A szülés miatt.)
Ha élvezi a nyalást, nyald tovább lelkesen, hisz a szexben a kölcsönös örömszerzés a lényeg!
De az aktusban viszont fejlődj, és ismerd meg a testét, kommunikáljatok, hogy azt is élvezni tudja. ;) N
Örülj neki, szerintem a nyalás nem sok férfi erőssége. Te legalább kiemelkedő vagy.
Amúgy igen, az aktust magát annyira nem élvezzük, az márcsak a férfiről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!