Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csak az idősebb férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak az idősebb férfiak vonzanak?

Figyelt kérdés

Hihetetlenül vonzódom szexuálisan, a tőlem 15-20 évvel idősebb férfiakhoz. Ha sétálok az utcán ,akkor is az "apukákat" nézem meg, akik még jól néznek ki. A párom is 20 évvel idősebb. Szerintetek beteg vagyok? :D

24/L

2021. márc. 22. 19:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%
9-es mesélj anyucinak, sokan bántottak? 😢
2021. márc. 22. 21:59
 12/15 anonim ***** válasza:
33%
Szabad kikormolni magát? 33F
2021. márc. 22. 22:04
 13/15 anonim ***** válasza:
56%

Imádom a 9-eshez hasonló kis barmokat akiknek sose jön össze egy csaj mert egy undorító féreg de arra fogja hogy nem gazdag pedig csak egy éretlen barom...

Csak hogy tudd drága 9-es ha rbancokra nyomulsz ne csodálkozz ha gazdag pasit akarnak.

Egy nőnek nem a pénz számít de tudod igen, elvárom hogy legyen állása vagy legalábbis aktív álláskereső. Ugyanis nem akarom hogy az én 250-es fizetésemből éljünk csak. Igenis dolgozzon ő is. Már csak azért is mert egy nő előbb vagy utóbb szeretne gyereket és szeretne neki mindent megadni és szeretne saját házat. Szóval ja. Szeretném tudni, hogy a párom dolgozik, mert ha én otthon maradok a gyerekkel akkor legalább ő dolgozzon ne kelljen kuporgatni. Nem akarok eltartani egy pasit sem. Férfit akarok nem pedig az anyja lenni.

2021. márc. 22. 22:06
 14/15 anonim ***** válasza:
58%
Én is igyanilyen vagyok, mint a kérdező, de sajna vigyázni kell. A 30-50-es pasik sokszor csak szexre mennek és semmi másra, esetleg valakit akarnak, aki felett uralkodhatnak teljesen. Pedig sok fiatal nő van, aki vonzódik az idősebb férfiakhoz, hosszú távú kapcsolatot is szeretne. De nagy részük foglalt, külsőleg leharcolt sörvedelő vagy mint írtam, csak szexre megy. Pedig nagyon jó lenne egy ilyet találni, engem ritkán indít be szexuálisan bárki, szinte mindig idősebb az illető, ha esetleg mégis. De a személyiség is nagyon fontos. A pénz nem igazán.
2021. márc. 23. 00:43
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát ő nem a szexre megy..:) Elég kicsi a libidója. Nekem nagyobb. Azt szeretem benne,hogy igazán gondoskodó és kedves. Ja és nem az a tipikus pocakos negyvenes,hanem aki után megfordulnak a lányok 😀
2021. márc. 23. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!