Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen módszert alkalmaztok, hogy az önkielégítés végén a legjobb legyen?
Figyelt kérdés
Az ujjonnan bekoszont szingli idokre kernek par tippet, hogy ti miket vettek be annak erdekebe hogy minden eddiginel jobb, intenzivebb es remegtetobb erzes legyen az orgazmus?2021. márc. 22. 16:06
1/7 anonim válasza:
2 nap gyüjtögetés, legalább 1 óra maszti,nekem így nagyon jó.
2/7 anonim válasza:
ngyon sokáig elhuzni.es a vegen épp hogy verni mindig picit aztan megszakitani..orakig..garantalt hatalmas spriccelés a vége
3/7 anonim válasza:
Nekem a legkellemesebb az volt, hogy elhúztam viszonylag sokáig és amikor épp elmentem volna, akkor abbahagytam pár másodpercre, hogy ne élvezzek el és ezt újra, meg újra. A végén pedig mikor már el szerettem volna élvezni, akkor nem a kezemet mozgattam, hanem csak szorítottam és én mozogtam azt képzelve, hogy épp most élvezek bele abba a lányba akire gondoltam. Persze a valóságot nem adja vissza, de számomra az elélvezés így volt a legjobb.
4/7 anonim válasza:
(Legalábbis amikor maszturbáltam.)
5/7 anonim válasza:
Edging. Elhúzom 1 óráig akár. Aztán abbahagyom. Pár óra múlva újra. Van h másodszor is le bírok állni. A harmadik alkalommal már max 15 percig bírom, és hatalmasat élvezek.
6/7 anonim válasza:
Van egy bő farmer rövid gatyám abba dörzsölöm kb mind ha szelnék vagy ha kézzel csinálom akkor is ezt a farmer rövid gatyát használok azon keresztül csinálom húzogatást végen bele élvezek egyben le is törlöm a végét, imádom kellemesen a farmer dörgöli, van mikor már alig van szabad hely rajta akkor már ki kell mosni, kicsit meg kemenyedik.
7/7 titfan válasza:
Lehúzom a bőrt, ráköpök és nyálas kézzel csak a makkot dörzsölöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!