Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30as szűz lányként ti mit tennétek?
Én megkérdezném miért alakult így, hogy még nem vesztetted el, és milyen egészségügyi gondod van?
Ha gondolod privátban is írhatod.
Szerintem inkább egy állandó partnert keress hozzá, akiben megbízol, nem feltétlen kapcsolatra gondolok.
több válasz érkezett mint amire számítottam...és több privi mint válasz -.-" aucs.
de nagy általánosságban válaszolgatnék.
Az egészségügyi problémáról sokat nem akarok beszélni, de légzési nehézségek terhelésre. vagyis jelenleg nem vagyok dugható állapotban, a kérdés elméleti a jövőre nézve, a kezelések utánra.
hogy miért vagyok még szűz. először is, nemi erőszak fétisem van egy olyan országban ahol max a kisebbség pszichopata. vártam a csodát :D de annyira nem nézek ki jól. másodszor magasak az elvárásaim, szapio- szexuális vagyok és csak nálam idősebb férfival tudnám elképzelni a dolgot. De pont ezek miatt gondolkodom rajta, hogy nagyjából el kéne engednem a dolgot, mert olyat úgyse találok aki mindhárom kategóriának megfelel és bele is tudnák szeretni plusz még valamilyen furcsa okozat folytán pont én tetszenék neki és nem egy feszes tinédzser. talán egyszerűbb lenne találni valami átlagos arcot sima szexre. kek.
16/17:
Erre a fétisedre találnál olyan embert, aki úgy bánik veled, ahogy szeretnéd, de megfelel az elvárásaidnak is. Értsd: biztonságos, kiegyensúlyozott kapcsolatban is ellátják a bajod, ha azt kívánod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!