Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek belemenne?
Figyelt kérdés
Van egy férfi kollégám, akiért teljesen odavagyok. Ő nem tudom hogy érez, de vannak olyan jelek, ami alapján bejövök neki. Én le akarom sz...pni, csak egyszer. Nem kell viszonoznia meg semmi. Titokban is tartaná. Ha felajánlanám neki, hogy csak ennyit szeretnék, szerintetek belemenne?2021. márc. 21. 20:56
1/11 anonim válasza:
Biztos is hogy belemenne és szeretné viszonozni is vagy úgy hogy több legyen!
2/11 anonim válasza:
A meleg kategória lentebb van, félrenyomtad.
3/11 A kérdező kommentje:
2-es.
33 éves nő vagyok :)
2021. márc. 21. 21:00
4/11 anonim válasza:
Férfiak nagy része belemenne, hacsak nem nős... de sokan még akkor is :D F
5/11 A kérdező kommentje:
Talán bejövök neki. Szerintetek hogy tálaljam?
2021. márc. 21. 21:02
6/11 anonim válasza:
Ha ennyire tetszik, akkor miért csak egyszer szeretnéd, vagy miért csak ennyit szeretnél?
Amúgy nem ismerjük a férfit, milyen korisztaly, milyen beosztásban van, van párja, szexuális élete. Ez mind mind befolyásoló tényező lehet.
7/11 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy a csajok se tudtok kommunikálni senkivel, csak röhencsélni meg pletykálni a szátokkal.
Próbálj meg beszélni vele, biztos nem sértődik meg, max azt mondja hogy nem .
Akkor mivan?
8/11 anonim válasza:
4-es vagyok újra: Ahhh, férfiak 75%-a simán belemenne, ha biztosítod neki, hogy ez soha nem fog kiderülni mások előtt. Ezt az előttem válaszoló miatt írom. (Én is pasi vagyok.)
9/11 A kérdező kommentje:
Persze én soha nem mondanám el senkinek...
Mondott már olyan dolgokat, amikből arra lehet következtetni hogy benne lenne ilyen dolgokban, de lehet hogy csak viccel velem
2021. márc. 21. 21:13
10/11 anonim válasza:
4-es vagyok megint: Igazából nem tudom hogyan mond ezt el... jó lenne ha elérnéd hogy mégiscsak ő kezdeményezzen... nem tudom, csak azt tudom hogy a férfiak háromnegyede erre vevő sztem. Azt viszont nem tudom utána hogy tekintene Rád. Ez emberfüggő. Én hálás lennék, és vagánynak tartanálak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!