Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Van aki még szűz és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Van aki még szűz és először análisan csinálná?

Figyelt kérdés
Mi az oka? Még egy darabig szeretnél szűz maradni vagy különcségből, esetleg eleve jobban vonz az análszex mint a hagyományos? Kort is írjatok!

2021. márc. 21. 19:33
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
78%
Utolsó, ugye magad sem gondolod komolyan hogy majd egy vadidegennek fogja valaki felajánlani, hogy na mehet az anál?
2022. márc. 27. 14:33
 52/55 anonim ***** válasza:
67%
Utolsó, nem felajánlani, hogy mehet az anál, hanem megbeszélni, hogy így akarjuk mindketten és ha ez tiszta, akkor utána ismerkedni és ha úgy alakul, akkor kapcsolat lesz, ha nem, akkor meg nem.
2022. márc. 27. 14:39
 53/55 anonim ***** válasza:
79%

Egyszer találkoztam ilyen lánnyal aki nagyon vallásos volt de egyúttal tele kérdésekkel meg kíváncsisággal. 21 volt, teljesen tapasztalatlan de megmutattam neki hogyan lehet úgy csinálni, hogy fájdalommentes sőt élvezetes legyen.

Édes volt mert megkért hogy ha esetleg elcsábulna ugye nem teszem át punciba semmiképp 😇 nem tettem, csak veszettül jót análoztunk. Hogy meggyónta-e azt nem tudom 😈 de ha igen a pap is leizzadhatott ebbe a sztoriba az biztos 😅

2022. jún. 8. 19:46
 54/55 anonim ***** válasza:
43%

Volt egy ilyen párom, 20éves volt és szűz minden téren. Vallásos volt és házasságig nem akarta elveszíteni.

Eleinte csak csókolóztunk, aztán csak nyalás volt pár hétig, majd szopás és végül popsiszex.

Vicces volt, hogy szombat este mit malackodtunk, kinyaltam a fenekét, rojtosra keféltem és teleélveztem. Utána még meg is szopattam, hogy taknya-nyála egybefolyt.

Másnap ment misére a szüleivel xD

Párszor még mondta is hogy még mindig folyik ki a fenekéből a spermám meg hogy túl kemény voltam, alig bír ülni.

2022. júl. 19. 14:20
 55/55 anonim ***** válasza:
31%
Ilyen barátnőt keresek.
2022. júl. 19. 18:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!