Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Punci nyalás hang nélkül?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Punci nyalás hang nélkül? Mikor kinyalom a barátnőmet,nem ad ki még egy nyögést sem, sexnel persze már van hang, kérdeztem azt mondja élvezi, de ilyenkor nem jön ki neki hang. Ilyen van másnál is?

Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 15:44
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Biztos,hogy nem élvezi.Én még több és nagyobb hangokat adok ki ha nyalnak mint dugáskor.
2021. márc. 21. 15:47
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

Vagy nagyon gátlásos nyalás közben vagy nem élvezi.

Én nem bírom ki, hogy ne nyögjek vagy sikongassak miközben nyalnak.

2021. márc. 21. 15:50
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Azt figyeld, hogy veszi a levegőt, meg a rezzenéseit, ilyesmi. Tocsog e a nedvességtől, stb. Ha egyik sem, akkor tényleg nem élvezi.
2021. márc. 21. 15:53
 4/10 A kérdező kommentje:
De azt mondja ha nem nyalom ki előtte nemtud elélvezni sex közben.
2021. márc. 21. 15:55
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

Elég sanszos, hogy nem élvezi.

Eddig nem találkoztam olyannal, aki csendben tudott volna maradni

2021. márc. 21. 15:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Márpedig tényleg van ilyen lány, az egyik régi barátnőm sem adott ki hangot de sikerült sokszor már a nyalástól elemennie
2021. márc. 21. 16:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
6: a kérdezőnek nem lenne ilyen kérdése, ha orgazmusa lenne a lánynak.
2021. márc. 21. 16:18
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen így van ő nek tud elélvezni punci nyalástól,sex plusz vibrátor a csiklóhoz kizárólag igy van orgazmusa
2021. márc. 21. 16:25
 9/10 anonim ***** válasza:
77%

Még mindig jobb, mint a "Lassie".

:)

Egy asszem amcsi filmben volt. Fiú-lány ismerkedik, beszélgetnek, és a lány kiböki, hogy az ő beceneve a Lassie.

Srác érdeklődik, miért, de a lány nem válaszolt.

Aztán egy szombat estén a helyi jégstadion kommentátorfülkéjében (hol máshol), véletlenül bekapcsolt mikrofon mellett (ezt a gag-et persze nem lehetett kihagyni) az asztalra felülteti a lányt, behajol a combok közé, és...

...és a lány kb 1 perc múlva hangosan vonyítani kezd. Srác ekkor érti meg, miért gúnyolja több másik srác Lassie-nek a lányt. :D

2021. márc. 21. 16:34
 10/10 anonim ***** válasza:
58%
Utolsó:A malackodók című filmben is volt egy hasonló jelenet, de nem pont ugyanez.
2021. márc. 21. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!