Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más nő is van így vele?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nő is van így vele? Nagyon gáz? Elég gyakran szoktam kinyalni barátnőmet és szereti is. Viszont nyalás után nem szeriti ha megcsókolom inkább elfordul és mondja hogy ne már, most nyaltam.

Figyelt kérdés

2019. dec. 20. 08:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
Gáz.
2019. dec. 20. 08:33
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
Engem nem zavar
2019. dec. 20. 08:36
 3/14 anonim ***** válasza:
86%

Nézzük fordított helyzetben....

Beleélvezel a párod szájába és azt mondja hogy utána csókolózzatok.

Megteszed?

2019. dec. 20. 08:38
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
Erre függetlenül attól , hogy imádom a pasit utána is csókolni stb. te szopás után ha lenyelte a csaj megcsókolod ?
2019. dec. 20. 08:42
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én paromat is zavarja. Na és?

Engem is zavar, ha szopas után akar csókolózni. Na és?

2019. dec. 20. 08:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
#4 siman
2019. dec. 20. 09:25
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én gyakran oda is hajolok miközben nyal,hogy csókoljon,imádom érezni az illatom a száján.Még inkább felpörget.De az sem gáz ha őt zavarja,nem vagyunk egyformák.
2019. dec. 20. 09:36
 8/14 anonim ***** válasza:
76%

Embere válogatja, nyílván. nem lehet kényszeríteni.

DE! Ettől függetlenül nem tudom megérteni.

A szexualitásnak az élvezetekről, a ""gátlástalan"" élvezkedésről kéne zólnia, nem meg arról ,hogy most ezt ne, msot azt ne (idézőjeleket figyelembe venni, vannak kivételek!). Ha a nőt a pasi kinyalja, akkor gondoljon bele, hogy a pasi megízlelte, válallta ezt (nem feltétlenül jön be a pasinak, de a nőért megteszi!), tehát csók is mehessen.

Ugyanakkor pasik!!! Ha a nő engedi, hogy a szájába élvezz, akkor érezd magad megtisztelve, és ne rettegj a saját cuccodtól, nem leszel tőle terhes. Te is csókold meg utána.

Persze ez a saját véleményem, lehet vitázni, de a szex úgy a jó, ha mocskos.

26/f

2019. dec. 20. 09:36
 9/14 anonim ***** válasza:
84%
Én nem szeretem a punci ízét, úgyhogy nyalás után én sem szeretem, ha a párom megcsókol. De nyilván én sem várom el tőle, miután szopás után a számba élvezett...
2019. dec. 20. 09:42
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát fura.

Nekem nincs problémám azzal ha nyálas után kell csókolózni, nem undorodom a saját ízemtől.

2019. dec. 20. 09:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!