Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
DDlg kapcsolatot igénylő lányok vannak itt?
Figyelt kérdés
Milyen szinten lennél kislány? Ha intim példát írnátok jöhet privátban. Korral válaszoljatok, ha kérhetem!2021. márc. 21. 15:20
21/64 anonim válasza:
Vannak. Én speciel a BMLB vagyok.
23/64 anonim válasza:
És nem a Big Mouth Little Brain ;) 🧠 Thanx.
24/64 anonim válasza:
5 privát üzi jött ugyanazon kérdéssel, egyszerre válaszolok most mindre, BMLB= Big Mother Little Boy
25/64 anonim válasza:
Kedves BMLB: mennyire legyen little az a boy? És méretben gondoltad, vagy korban? :)
26/64 anonim válasza:
A lényeg, hogy töltse be a 18. életévét.
27/64 anonim válasza:
De annál sokkal ne is legyen öregebb,igaz?
28/64 anonim válasza:
Én elég domináns (ilyen foglakozást is űző) férfiként keresek egy ideje ilyen lányt. F, 43
30/64 anonim válasza:
Én csak szerepjáték formájában de szeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!