Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
DDlg kapcsolatot igénylő lányok vannak itt?
Figyelt kérdés
Milyen szinten lennél kislány? Ha intim példát írnátok jöhet privátban. Korral válaszoljatok, ha kérhetem!2021. márc. 21. 15:20
11/64 A kérdező kommentje:
es kivel próbálsz kötözködni? Lányokhoz szólt a kérdés, és aki tudja mi a DDlg, az nem kérdez ilyen hülyeségeket. Légyszi ne trollkodj itt vagy jelentelek!
2021. márc. 28. 18:00
14/64 anonim válasza:
Mi a barátommal egy ddlg szerű kapcsolatban vagyunk,de nem adom elő a kisgyereket.Egyébként ő egy huszonéves "tacskó",de amilyen érett,férfias,domináns és törődő,teljesen hiteles daddy,törékeny virágszálnak érzem magam mellette:)
15/64 anonim válasza:
Idősebb pasiként kíváncsi lennék egy ilyen lányra
16/64 anonim válasza:
Engem is érdekel az ilyesmi dolog
17/64 anonim válasza:
Voltam már több ilyen párkapcsolatban is. Mostani barátom imádja amióta bevezettem eme csodás világba :D. Úgy vettem észre, hogy inkább a fiatal lányoknál népszerűbb ez a kategória. 24/L
18/64 anonim válasza:
Na legugliztam mi az a ddlg. Nem tudtam hogy így hívják, de én vagyok a dd, aki lg-t keres. Várom privátban, aki úgy érzi...
19/64 anonim válasza:
Fantázia szinten nagyon izgat, de még nem próbáltam
20/64 anonim válasza:
Én 40ff vagyok,arra vagyok kiváncsi,hogy ilyen tényleg van,vagy a 99%-a pasi,csak csajnak hazudja magát! Ha van ilyen csaj akkor irjon rám privátban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!