Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ilyen helyzetben belemennétek a szexbe a helyemben?
Figyelt kérdés
A pasival neten ismerkedtünk meg, nem volt arcképe, csak a kézfejéről egy kép, amin látszódott, hogy eres a keze (nekem ez a legnagyobb gyengém). Elkezdtünk dumálni, megírtam neki, hogy mennyire tetszik az eres keze, erre írta, hogy nem csak ott olyan neki, és küldött egy képet a nemi szervéről. Kicsit furcsa volt, hogy ezzel indít, de őszintén szólva megértem, hogy büszke az adottságaira. Utána kértem, hogy arcképet is mutasson már, az alapján viszont egyáltalán nem az esetem, nem mondom, hogy ronda, de nem ilyen pasikhoz vonzódom arcra. Azóta is beszélünk, sok közös témánk van. A home office miatt nehézkesebb az ismerkedés, régebben voltam pasival, nagyon hiányzik már a testiség,bennem van az, hogy szívesen lefeküdnék vele, és az is, hogy annyira mégsem az esetem. Áthívott magához estére, nem tudom, hogy mitévő legyek.2021. márc. 21. 14:19
2/13 anonim válasza:
Biztos nem.Csak farokképre telik tőle,nevetséges.
3/13 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy utána küldött magáról képeket, illetve többször videócseteltünk is már.
2021. márc. 21. 14:26
4/13 anonim válasza:
Ha már te is vágysz partnerre menjél át különben sosem tudod meg milyen is valójában. Légy az aszednél és abba menjél bele amit jónak látsz. Valószínű nem egy elmebeteg annyira azért talán már ismered...
5/13 anonim válasza:
Amúgy nem félsz hogy bántani fog? Biztos hogy nem mennek idegenhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6/13 anonim válasza:
Hát ezt nem nekünk kell tudni, most vagy le akarsz vele feküdni, vagy nem, ez tényleg csak ennyi.
7/13 anonim válasza:
Én első alkalommal egy semleges helyen találkoznék vele ahol viszonylag sok ember van, de azért tudnánk nyugodtan beszélgetni!
8/13 anonim válasza:
Marha vicces, hogy mást se olvasok itt, csak azoknak a pasiknak a közmegvetését, akik a második üzenetváltásban már faszképet küldenek magukról, erre itt van egy csaj, aki úgy is összekúrna egy pasival, hogy nem is tetszik neki arcra, de mivel eres a keze meg eres a nagy fasza, és ki van éhezve a szexre, ma este karóba húzatja magát vele.
Azért, lányok, elmentek ti is a büdös pcsába, amilyen kiszámíthatatlanok és képmutatóak vagytok. :D
9/13 anonim válasza:
8-as az ugye meg van hogy egy anonim oldalon vagy? Itt mindenki olyan kérdést és választ ír amilyet csak akar. Ki az a barom aki alapnak vesz egy ilyen oldalt?!
10/13 anonim válasza:
Ilyenbe ne menj bele. Csak kárt okozol vele. Mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!