Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mas fiatal is szokta a fanszor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mas fiatal is szokta a fanszoret hajszaritoval szaritani?

Figyelt kérdés

A gyerekem furdott utana hallottam megy a hajszarito es gondoltam a hajat szaritja mar ezert bekopogtam es benyitottam a furdobe. Es lattam hogy a fanszorethez tartja a hajszaritot.

Az oke hogy nagyon szoros neki nincs bajom ezzel se hogy vagy szaritja vagy csak rafujt, csupan meglepodtem. Mas fiatal is szokott ilyet vagy ti csinaltatok ilyet tini korotokban?

16 eves amugy

2021. márc. 20. 23:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Egy ideig csináltam de ennyi idősen kezdtem trimmelni
2022. dec. 15. 04:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!