Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mas fiatal is szokta a fanszoret hajszaritoval szaritani?
Figyelt kérdés
A gyerekem furdott utana hallottam megy a hajszarito es gondoltam a hajat szaritja mar ezert bekopogtam es benyitottam a furdobe. Es lattam hogy a fanszorethez tartja a hajszaritot.
Az oke hogy nagyon szoros neki nincs bajom ezzel se hogy vagy szaritja vagy csak rafujt, csupan meglepodtem. Mas fiatal is szokott ilyet vagy ti csinaltatok ilyet tini korotokban?
16 eves amugy
2021. márc. 20. 23:15
1/11 anonim válasza:
Nem emlékszem rá, hogy konkrétan valaha azt szárírtottam volna, amikor még nem borotváltam, de el tudom képzelni, hogy az ember ráfújogat párat poénból.
Ráadásul nem is káros, sőt hasznos ha ott is tökéletesen száraz, mielőtt felkap egy gatyát. Szóval szerintem nem kell ezt túlgondolni :)
2/11 anonim válasza:
Kellemetlen és veszélyes... Képzeld el, hogy hat a herékre
3/11 anonim válasza:
Én is mindig szárítom kicsit ha nem tudom teljesen megtörölni. Amúgy meg mondd neki hogy ollóval vágja rövidre és akkor nem lesz ennyi gond vele😉
4/11 anonim válasza:
Én is rá szoktam egy picit fújni mindig. 41 F
5/11 anonim válasza:
Ezek szerint van aki csinálja, bár szerintem megszárad akkor is ha simán csak megtörlöd.
6/11 anonim válasza:
Igen, mert fázós vagyok és nagyon kellemes érzés a meleg levegő a puncimon. Akkor is, ha nincs szőröm:) (régen meg vicces volt, hogy "lobogott", aggódtam is, hogy be ne nyisson rám anyám, mert idiótának vagy perverznek gondolna, amiért a sunámat melengetem :)))
7/11 anonim válasza:
Én hajvasaloval is átmegyek rajta
9/11 anonim válasza:
Annyi idősen még dús szőrösnek hagytam, de nem hajszárítóztam, csak alaposan megtöröltem. Ma már letolom rövidre, ezért ez a szárítózás teljesen szükségtelen számomra. /F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!