Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves férfi miért megy el sacc/kb. 2 perc alatt mindig? Második menetre meg már nem kapható sosem.
Figyelt kérdés
Szopásnál jól bírja. De aktus közben jó ha 2 percig bírja csak. Második menetnél meg már nem tud elmenni,ha egyáltalán hajlandó második menetre. Mitől van ez fiatal férfinál? Nem akarom megbántani ezzel csak nem tudom miért van így.
Nem tapasztalatlan már.
2021. márc. 20. 12:12
11/24 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok ezzel.
Mindig akkor élvez el, amikor a legjobban élvezem, de még csak orgazmus közelében sem vagyok.
Kiveszi és mintha nem is történt volna semmi. Összebújunk utána meg minden de legszívesebben a falat kaparnám, hogy hamar vége lett.
2021. márc. 20. 15:30
12/24 anonim válasza:
Nem is nyal ki utána? Gondolom elégedett fejjel szétterül mint aki jól végezte dolgát. Itt akkor nem is a gyorstüzelés az egyetlen probléma.
13/24 anonim válasza:
Koncentrálás, agykontroll vagy elszorítjátok, amikor közel van a pénisz tövét, esetleg potencianövelő vagy van késleltő tabletta, folyadék, azt lehet, ha később kialakul ezekkel a rutin, akkor megy anélkül is.
14/24 anonim válasza:
Már gondolkodtam kéne egy korai magömlés akadémia, tudnék tanítani.
15/24 A kérdező kommentje:
"Nem is nyal ki utána?"
Nem szeret nyalni. :)
2021. márc. 20. 16:37
17/24 A kérdező kommentje:
Igen.
2021. márc. 20. 18:05
18/24 anonim válasza:
Sokat verte ki előtte vagy csak hozzá van szokva az ürítéses szexhez
19/24 anonim válasza:
Remélem azóta történt valami változás: vagy szakítás, vagy hosszabban tartó menet. Mert ez egy elég toxikus párkapcsolat jele. A nem megfelelő szex olyan, mintha érzelmileg átverne. Körülbelül ennyire fontos a szex minősége egy tartós párkapcsolatban.
20/24 anonim válasza:
Jajj remelem történt azóta valami... mintha valami súlyos betegsége lenne 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!