Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
YAZ-t szedők! Hol lehet kapni ezt a nevű fogamzásgátlót? Az orvosom még nem hallott róla. Tényleg nem kapható Magyarországon?
Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 12:49
1/9 Naga_Chevalier válasza:
Hogy miért nem lehet kapni magyarországon?
Nem tom, de valszeg megvan neki az oksa.
Ha az orvosod meg nem hallot róla akkr nincsen is.
Feketén ne vásárolj semmien gyógyszert!!! Mert k u r v á r a megbánhatod utánna!!!
2/9 A kérdező kommentje:
Nem terveztem ilyesmit, csak érdekel, hogy valóban nincs forgalomban itt vagy csak a doki nem ismeri.
2009. júl. 29. 13:18
3/9 anonim válasza:
en yaz-t szedek, de már szerbiaban is kaphato, tehat magyarorszagon is ezek szerint. lehet h az orvosod nem hallott rola, mert nagyon uj.
5/9 anonim válasza:
yasminelle viszont kapható és ez is állati gyenge, egy picivel erősebb mint a yaz. még a yadine is nagyon gyenge és az pedig a yasminelletől erősebb egy picivel. tehát yaz<yasminelle<yadine :) de annyira kicsi a hormonmennyiség eltérése, hogy szinte nem is számottevő, mindhárom alacsony hormontartalmű, ugyanott vagy tehát a másik kettővel is.
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem az lenne a lényeg, hogy a yaz elvileg megszüntetné a mellékhatásokat, ami eddig mind2 szedett bogyónál kijött. Vmiben csak más a yaz a yasminellehez képest. Tudom, hogy mind alacsony hormontartalmú, de nem is az a legfontosabb nekem, hanem az, hogy ne keserítse meg az életem az örökös has- és mellfájdalom, a sok ragya. A yaz pedig pont ezekre nyúlt megoldást. Azt tudom, hoyg Romániában és Szerbiában kapható, de a doki értetlenül nézett rám, amikor itt Magyarországon rákérdeztem, nem -e felírná nekem ezt a gyógyszert. Azt mondta, nem hallott még róla.
2009. júl. 29. 22:01
7/9 anonim válasza:
nem hiszem h nem hallott volna még rola. elég tájékozatlan. lehet h nalatok nem kaphato, de azért igazan tudhatná h a szomszédos országokban van. a yaz annyiban mas h nem 21, hanem 24 aktiv tabletta van, és 4 napos a szünet, amire van 4 placebo tabletta, amiben nincs hormon. nem tartja a szervezetben a vizet, ezaltal nem okoz ilyen jellegu hizast.
8/9 anonim válasza:
Nem értem miért is kellene egy dokinak tudni, hogy külföldön milyen gyógyszerek vannak!?Neki csak azt kell tudnia, hogy itt Mo-on melyek vannak anyakönyvezve és ezeket írhatja csak föl.
9/9 anonim válasza:
Hát azért nem árt, ha nemzetközi szinten is képben van egy orvos. Milyen újítások vannak világszerte. Ez pedig éppen ilyen, mert ez egy új fajta fogamzásgátló. Tuti írtak róla orvosi folyóiratokban. Pl. azt,hogy van és nem vezetik be Magyarországon.
Mondjuk nem értem, hogy pont Magyarországon nincs még. Szlovákiában is kapható mr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!