Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak velem van az hogy az összes csaj lekoptató és flegma?
Figyelt kérdés
Ha nyomulok az a baj ha pedig nem akkor az a baj.
És tök átlagos szürke lányokat nézek ki, de mindegyik flegmán lekoptat.
Nagyon unom már ezt az egészet. Elvárnak mindent de valamit tegyenek az már luxus. Múltkor volt egy lány beszélgettünk, majd kikérte a véleményem én meg elmondtam mi a helyzet Magyarországon hogy lásson reálisan. Erre lehurrogott hogy én milyen negatív ember vagyok. Meg hoyg lehúzom a hurráoptimizmusából a mocsárba.
tele a hócipőm a női logikával...
2021. márc. 19. 21:04
21/24 anonim válasza:
Ha bajod van a nőkkel ismerkedj férfiakkal.
22/24 anonim válasza:
A flegmasag alap kriterium a lanyoknal
23/24 A kérdező kommentje:
elég baj
2021. márc. 20. 10:58
24/24 anonim válasza:
Most erre mit lehet mondani, szerintem is negatív ember vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!