Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak velem van az hogy az összes csaj lekoptató és flegma?
Ha nyomulok az a baj ha pedig nem akkor az a baj.
És tök átlagos szürke lányokat nézek ki, de mindegyik flegmán lekoptat.
Nagyon unom már ezt az egészet. Elvárnak mindent de valamit tegyenek az már luxus. Múltkor volt egy lány beszélgettünk, majd kikérte a véleményem én meg elmondtam mi a helyzet Magyarországon hogy lásson reálisan. Erre lehurrogott hogy én milyen negatív ember vagyok. Meg hoyg lehúzom a hurráoptimizmusából a mocsárba.
tele a hócipőm a női logikával...
a srác olyan amilyen, mármint véleményileg a csajokról. DE! Melyik is volt előbb? a tyúk, vagy a tojás?
Nem véletlenül lett olyan a véleménye, hanem nyilván a tapasztalatai alapján alakult ki.
Ergo ha az anno kedves srácot nem küldi el élből a picsába' zsinórban pár flegma pénzéhes picha, akkor lehet most nem ilyen lenne a véleménye.
Azt mondják érdemes a nőkkel jóban lenni mert náluk van a világ összes p.nája :D
A tréfát félretéve, tiszteld a NŐT ha akarsz tőlük valamit. Ha azt várod, hogy csettintésre eléd vessék magukat akkor nem jó úton jársz. Kivéve ha milliárdos vagy, vagy egy híres zenész, filmszínész, de gondolom egyik sem, ahogy az emberek többsége sem az. Mégis úgy tudom elég sok embernek van párja, na vajon hogy csinálták?
A probléma ennél sokkal többrétűbb.. TÉNYLEG ilyenek a csajok.
És az a baj, hogy a sok nyomorék, minden nőnek puncsoló, pináhozjutásért bármennyi pénzt megadó palik, akik nem tudták helyükön kezelni a nőket, azok miatt úgy érzik hogy igen ezt ők meg is tehetik, a kérdező ennek a jelenségnek az áldozatsa.
Tisztelni a nőket? naneeem! azt ki kell vívni, az nem jár csak úgy alanyi jogon. Mit tiszteljen szerencsétlen srác ezeken a mai csitriken, akik bunkók, kizárólag érdekből dugnak, és a pasikat fejőstehénnek, szponzornak, kiszolgálószemélyzetnek nézik? ezeket kéne tisztelnie?
BTW: Én valahogy világéletemben azokat a csajokat tudtam legkönnyebben makkratűzni, akiket kb xarba se vettem.
Jaj, de hisztis valaki. A nőket lehet szidni ahogy csak tetszik, de egy gyengédebb beszólás irányodba és rögtön jelentgetsz? Istenem, mennyire szánalmas. :D
Azért néha én is meglepődök, ha kimozdulok a megszokott köreimből és új lányokat ismerek meg. Sokszor nem tudom elhinni hogy ez tényleg megtörténik de van egy réteg aki teljesen átlátszó módon a pénzre megy. Na mondjuk ők nem túl értelmesek.
Akikkel napi szinten találkozok azok teljesen normálisak, de valahogy mégis elég jól választanak pasit. Nincs kimondva de jól szituált pasikkal jönnek össze. Hát ez van, nem lehet őket hibáztatni.
Azért biztos hogy vannak normális lányok is, de elég ritka. Azt meg is értem hogy nem jönnek össze egy csőd tömeggel, de cserébe én is elvárnám hogy szorgalmasak legyenek, vagy a munkában, vagy ha inkább anya típus az se baj, de akkor a háztartásban tegye oda magát. Az hogy átlagos csajok nem akarnak dolgozni, kitartatnák magukat, szerintem a rossz nevelés és a média miatt van. Nem tudsz vele mit tenni, keress tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!