Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz találni olyan nőt, aki nyitott a bdsm-re. Kinek sikerült eddig?
én nem vagyok "pénzes ember" mégis több ilyen partnerem volt, sőt ennél többre is vevők voltak, mint amit írtál
ha te a pénzre fogod, akkor nem véletlen nem jön össze és jobb is, mert te csak a kifogásokat keresed, nem vagy elég érett ehhez a világhoz
Nem a nők a pénzéhesek, hanem én vagyok az éretlen , ugye? hagyjuk már.
na mesélj, te világjáró, miket éltél át.
A bdsm nem arról szól, hogy azt csinálsz a másikkal amit csak akarsz, ha van pénzed akkor meg annál is többet.
Azért nem találsz erre partnert mert
1.: tényleg kevesebbeknek jön be a bdsm, mint a vanilla szex
2.: a subok olyan domokat preferálnak akik tudják, mit csinálnak és akik mellett biztonságosan tudják megélni a vágyaikat. Nem olyanokat, akik a pénzre fogják a sikertelenségüket vagy azt hiszik, hogy a pénz megléte egyenlő azzal, hogy úgy használod a subot ahogy akarod.
Igen lehet, a rossz hír hogy te nem fogsz... A jó Dom elsősorban Férfi, majd csak utána minden más. Ha tudsz "csajozni", ismerkedni, kommunikálni, az átlagnál magasabb a kisugárzásod, megnyerő a stílusod, amúgy is tudsz ismerkedni akkor szubmisszív nőkkel IS tudsz ismerkedni.
Bocs, de egy tipikus műdomocska vagy akinek lövése sincs a BDSM-ről. K.vára nem abból áll a dolog hogy azt csinálsz amit akarsz. Előbb legyél Férfi, tanulj meg normálisan csajozni csak utána próbálkozz a BDSM-mel. Szívesen.
Senki nem mondta, hogy azt csinálok, amit akarok.
Amit írsz, azok csak nagyképű szavak, de nincs mögötte semmi.
A jó dom az nem te vagy, megnyugtatlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!