Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként vajon lenne lehetőségem ilyen felállásban hármasozni?
Nagyon vonz a hármas gondolata, viszont csak úgy, hogy két fiúval vagyok. Tudom, hogy az az általános, hogy két lány, és egy fiú, viszont engem nagyon nem vonzanak a lányok, és nem szeretnék így szexelni :)
Rá lehet venni a pasikat egy olyan hármasra, ahol esetleg egy haverjuk a harmadik fél? Van valakinek ilyen tapasztalata? Hogy néz ki egy ilyen együttlét?
Nagyon is megvalósitható hamarabb találsz mint 2n 1 f felálláshoz nőt!
Ha jó helyennkeresel bőven vállogathatsz!
Ha két pasival szeretnéd, akkor (korábbi beszámolók alapján) az a jó választás, ha
-egyik sem a barátod,
- nincs előre megbeszélve.
A fiúk nem nagyon mennek bele előre megbeszélve egy ilyenbe, mert valóban jobb lenne 2 nővel, mert az egy fél beismerés, hogy meleg, büszkeség, meg csak egyedül, stb. De egyik sem tud ellenállni egy meztelen nő látványának.
Viszont itt is fontos, hogy ne kínáld magad tálcán.
Biztosan tudod lány létetdre, hogyan kell egy pasit az ágyadba csábítani.
Na ez ugyan az, csak kettővel.
Nem fogják kihagyni, ha ott a lehetőség.
Egyik pesti, jó hírű swingerben egy ismerős csajon úgy mentek végig hatan, hogy nem akarta mindet, azt sem tudta pontosan kik jártak benne. Az első pasi elkezdte szoptatni, majd nem engedte el a fejét, míg a haverok mind meg nem húzták. Ennyit arról mi szent és mi nem a swingerben.
#19 akkor ez nem egy jó hírű swinger volt, meg kicsit másképpen adta elő a történetet a csaj mint ahogy történt. Elég ha annyit mond nem és azt megértik, swingerben NINCS erőszak, tolakodás. Sokkal kisebb vétségért páros lábbal vágják ki azt aki zaklat mint egy normál szórakozóhelyről.
Nem írom le az összes esetet, csak példának ami legutóbb történt. Bejött egy fickó aki már nem kellett oda, alapból ott hibázott hogy meg se kérdezte zavarhat-e. Mondtuk neki menjen ki, visszakérdezett hogy "de miért?", úgy kellett még egyszer rászólni hogy csak (nem vagyok köteles megindokolni). Utána szóltunk az esetről a személyzetnek, nem álltak le vele beszélgetni az etikettről, csak szimplán kitették a szűrét (+ ki is tiltják ilyenkor az illetőt véglegesen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!