Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányként vajon lenne lehetőség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányként vajon lenne lehetőségem ilyen felállásban hármasozni?

Figyelt kérdés

Nagyon vonz a hármas gondolata, viszont csak úgy, hogy két fiúval vagyok. Tudom, hogy az az általános, hogy két lány, és egy fiú, viszont engem nagyon nem vonzanak a lányok, és nem szeretnék így szexelni :)

Rá lehet venni a pasikat egy olyan hármasra, ahol esetleg egy haverjuk a harmadik fél? Van valakinek ilyen tapasztalata? Hogy néz ki egy ilyen együttlét?

2021. márc. 19. 11:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha nyitott erre, kíváncsi és befogadó, szeret új dolgokat kipróbálni akkor igen. Ennek is megvan a hátránya, előnye.

Lehet egy ilyen hármas után nem fog tudni rád többet úgy nézni, de az is lehet hogy csak feldobódik az egész kapcsolatotok. Nem tudni.

Én soha nem voltam hármasban fiúként szóval nem tudok neked ilyen fajta módon nyilatkozni.

2021. márc. 19. 11:28
 2/22 anonim ***** válasza:
13%

szerintem tuti nem fogsz találni 2 olyan pasit, aki így egyszerre megdugna.

:D:D:D

2021. márc. 19. 11:29
 3/22 anonim ***** válasza:
72%
Simán lehet, én engem pasiként is jobban izgat hogy több sráccal dugjunk 1 csajt, persze teljesen hetero beosztásban :D
2021. márc. 19. 11:29
 4/22 A kérdező kommentje:
Jajj, az kimaradt, hogy nem vagyok kapcsolatban, tehát így nincs "hozott alapanyag" :D :D
2021. márc. 19. 11:31
 5/22 anonim ***** válasza:
82%

ne félj, majd jön itt elég ajánlat ;)

2021. márc. 19. 11:34
 6/22 anonim ***** válasza:
18%

Uuh simán! Nekem nincs ilyen haverom, de benne lennék egy 2F 1N felállásban.

28F, sportos, helyes, BP

2021. márc. 19. 11:36
 7/22 anonim ***** válasza:
65%
Nekem se jött így össze soha. Eddigi párjaim mindig csak + nőt akartak, az meg nekem nem tetszett, így sose volt hármas.
2021. márc. 19. 11:38
 8/22 A kérdező kommentje:

6-os írj privátot! :)

7-es átérzem:D Minden pasi, akinek felvetettem a hármast baromi lelkes volt, aztán mikor mondtam, hogy oké, de egy másik férfival, hát kb hülyének néztek:D

2021. márc. 19. 11:40
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Én ha már belemennék a 2lány 1 fiú felállásba csak úgy tenném ha utána az 2fiú 1lány is megvalósul. Úgy korrekt ha már 3as szexre kerül sor.
2021. márc. 19. 11:43
 10/22 anonim ***** válasza:
72%

A 2N1F felállás általában a pasinak kedvez, míg a 2F1N a nőnek. És hát ki szokott a két nem közül erősködni valamilyen szexuális tevékenység mellett? :)

De amúgy én úgy gondolom, hogy a nők élvezete is fontos, nem csak a férfiaké, úgyhogy miért utasítanék vissza egy ilyen felállást?

Más kérdés, hogy párkapcsolatban semmilyen felállású 3-asba nem mennék bele, mert ahogy látom, legtöbbször nem lesz jó vége.

F

2021. márc. 19. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!