Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem ciki ha izgatom magam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ciki ha izgatom magam szex közben?

Figyelt kérdés
Ha együtt vagyok valakivel és izgatom a csiklom az nem ciki? Nem mertem még csinàlni mert szégyenlem és lehet zavarná a másikat. Hüvelyi orgazmusom soha nem volt még. Csikloval igen de csak magamnak masztiva nem szex közben.
2021. márc. 19. 06:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Csak csináld nyugodtan, aztán élvezz el jo hatalmasat a pasira.
2021. márc. 19. 13:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem értem néha a női agyműködést.

Miért lenne gáz? Miért ne lehetne fokozni az élvezetet?

Nekem is volt egy ilyen barátnőm, akinek konkrétan én mondtam, hogy, ha akarja csinálja nyugodtan. Nem értem minek kell ehhez engedély vagy külön szólni. Am is, ha valszeg zavarná a palit, akkor max megjegyzi neked és ennyi. Normális kapcsolatban megbeszéli ezt 2 ember és kész.

The end

2021. ápr. 1. 14:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!