Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ezzel a helyzetettel?
Figyelt kérdés
Hetente egyszer csoportos foglalkozáson vagyunk néhány emberrel, egyemetisták vagyunk. A csoportban van egy lány aki nagyon tetszik nekem és folyamatosan provokál szexuálisan. Hozzáteszem egyikünk sem az a könnyen kapcsolatot teremtő, barátkozó típus, alig beszélgettünk eddig. Mégis az a helyzet, hogy valószínűleg észrevette, hogy bejön nekem és folyamatosan olyan helyzetet teremt, hogy valami izgatót mutasson magából, egy gesztus, mozdulat, kihívóbb ruha, amit véletlenül észreveszek és a reakció a képemre van írva. :( egyszer azt csinálta amit az elemi ösztönben Sharon, a teremben körbe rendezett székeken, a lábait annyira szétnyitotta, hogy éppen ne lássam a... Miért csinálja ezt? Bejövök neki én is, vagy szórakozik velem? Mennyire jellemző, hogy a nők így szokták húzni a férfiak agyát, ha amúgy közömbösek?2021. márc. 18. 21:07
3/9 anonim válasza:
A közös projekt hívd fel a lakásodra és dugd meg
4/9 anonim válasza:
Talán csak azt élvezi milyen hatással van rád, hogy mennyire könnyen zavarba tud hozni. Amúgy már rég elbsztad a dolgot. Ha ilyenek után nem lépsz, egy nagy balféknek tarthat, vagy bzinak. El kellene döntened végre melyik vagy, de választhatod azt is hogy férfi leszel, és beleállsz a dolgokba.
6/9 anonim válasza:
Hát bro' ez bármi lehet. Lehet csak szórakozik, lehet nem is veszi észre, lehet nem neked szól hanem mindenki másnak IS a teremben, vagy más kiválasztottjának. Ez csak akkor tudod meg ha próbálkozol. Szóval ha már ott vagytok akkor szépen óra után beszélgess vele (nem a szexről, csak úgy), próbálj szimpátiát teremteni, közös pontokat keresni és megbeszélni vele hogy ugyan fussatok már össze órán kívül is. Lehet nemet mond, de legalább tökös leszel és megpróbáltad amúgy sosem derülne ki. A szexről, a "tetszem-e neki" nem filózni kell mint a tinik, hanem kezdeményezni.
7/9 anonim válasza:
te hülye vagy kapd össze magad
netmatyizók örülnénk egy ilyennek te meg értetlenkedsz
hajrá
8/9 anonim válasza:
Szerintem nyisd ki a férfi vécé ajtaját és engedd előre!
9/9 anonim válasza:
ratyi vagy, arra vár, hogy dugd meg csak te noob vagy kezdeményezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!