Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elso szex! Valaszolnatok par kerdesre?
Egyik baratnom neveben szeretnek kerdezni! Engem kert meg, adjak neki tanacsot ebben a temaban de nem nagyon tudok es mivel a legjobbat szeretnem,gondoltam kerek itt velemenyt.
O 15 eves es 4 honapja van egyutt a baratjaval, aki 18.
A baratnom mar szeretne az elsot, de kicsit fel is. A baratja megmondta hogy o nem erolteti, var a baratnomre es nem akar sietni, de ha a baratnom beleegyezik benne lenne. Szoval a baratnom gondolkodott ezen, hogy lehetne mar az elso, de igazabol nem is magatol az aktustol fel hanem hogy utanna hogy fogja erezni magat, illetve hogy az anyukaja mit fog szolni.
Nagyon erett a lany, sokkal erettebb a koranal, meg keszen is erzi magat.
Mit gondoltok vagy tanacsolnatok neki az én helyemben?
Pettingelni a kapcsolat 2. heteben kezdtek szoval igazabol mar mindent is kiprobaltak a rendes szexen kivul. A lany tenyleg nagyon erett a korahoz kepest. A fiu meg azt mondja, hogy o nem fogja eroltetni, addig var ameddig a lany szeretne.
Es egyebkent szemelyes velemenyem hogy egyatalan nem biztos hogy egy 18 eves lany erettebb a szexhez mint egy 15. Ti mit gondoltok errol?
Nem azt kell nézni hogy más hogy tette tönkre az életét.
De ilyen példákat én is tudok hozni most volt Ukrajnában botrány hogy 8 éves lány 13 éves fiúval jár nyilvánosan és fogdossák egymást,csókoloznak nyilvánosan.
8(!!!!) éves kislány.
Már lassan ott tart a beteg világ hogy ez normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!