Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haragudnátok a feleségetekre ha a tudtotok nélkül venne és használna vibrátort mikor nem vagytok otthon, és egyedül van a gyerekkel?
Még kisebb a súlya mint szülés előtt? A nők általában hízni szoktak, gyakran nem is keveset, 20-30kg-t - ami teljesen természetes és el kell fogadni!
Ha a Te feleséged kb 4kg-val kevesebb mint előtte, akkor szerintem örülnöd kéne, hogy nem hízott meg! Szülés után a striák, a császár helye - ezekre úgy illene tekintened, hogy Ő egy hős, amiért mindezt bevállalta a gyerekért, nem pedig mint valami gusztustalanságot! Szégyelld magad, meg sem érdemled őt! És még azt a kis örömöt is sajnálod tőle? Ha te már képtelen vagy rá, hogy megadd neki...
Szóval, szerintem nézz magadba, és gondolkodj el, hogy kívülről szemlélve mi lenne a normális viselkedés. Ha tényleg ennyire zavar a látványa, akkor csak egy éjjeli lámpa égjen, de nehogy már ezen múljon bakker...
Én nem haragudnék, mind kettőtök szexuális étvágyát ki kell elégíteni, ez az alap, és ez a megoldás még egy mai normál kapcsolatba bele kell, hogy férjen (persze ki így ki úgy, de a mai normál elvárásban ez még benne van).
Egy szerető tartás már nincs benne a normál dolgokban, de van akiknél még ez is elfogadható.
8 hónapig terhes, órákon keresztül vajúdik, a férje meg annyit nem képes hozzájárulni a közös boldogsághoz hogy foglalkozik a vágyaival?
Helyette cikizi a gyakorin a testét, ami az ő gyereke miatt lett ilyen.
Nemhogy ez, de azt a kis örömöt is sajnálja tőle amit egy játékszer nyújthat :DDD micsoda főnyeremény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!