Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy is van ez?
Elég sok kérdést/választ látok (nem tudom hogy mindet ugyanaz írja vagy mások is vannak), hogy mennyire jó a duci csaj. Mégis azt veszem észre hogy a pasinak a vékony csajok kellenek... Legalábbis ducival ciki megjelenni (még azoknak a pasiknak is akiken látszólag van vagy 20kg felesleg)....
De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy vannak olyanok akiknek a ducik a fétise. Az hogy ez normális vagy sem, szintén nem lényeg. Viszont, annyiszor feltettem már de sose kaptam még választ erre a kérdésre hátha majd most.
Ti akik fétis/betegség/kíváncsiság/szűzesség reményében/akármi miatt összejöttök egy duci csajjal, mit csináltok akkor ha lefogy? Pl cukorbeteg és fogynia kell. Vagy műtétre kell mennie amihez fogynia kell...
Szakítotok vele? Vissza hízlaljátok? Nem hagyjátok lefogyni?
nekem volt eléggé duci barátnőm akit felvállaltam család előtt is és még közös programok is voltak meg minden, ahogy egy barátnővel szokás
hát ha ő fogyott volna az még simán jó lett volna úgy is, mert nagy hasa volt, elég telt volt mindenhol, még fogyás után is telt maradt volna
voltak átlagos barátnőim akiknek lapos hasuk volt, amikor híztak kicsit rá mégjobban izgattak, viszont ha fogytak volna az nem tetszett volna
nem jön be amikor 1 csajnak látom a bordáit, medence csontját kilógni
VISZONT ha már a barátnőm és akármi okból lefogy, attól még szeretem ugyanúgy, max a szexuális fantáziámat, vágyamat kevésbé korbácsolja fel, de nem ez az egyetlen dolog ami miatt vele vagyok ugye
illattal, meg a mögöttes érzelmi dolgokkal be tud indítani szóval ez nem hiszem, hogy óriási gond lenne, csak a mennyiség lenne más
de van a másik oldal is amikor már valaki számomra a végletben telt ami még vonzó és igénytelenség miatt tovább hízik, az ilyen nagyon nem tetszene, főleg a mentalitása miatt
voltam jóval 100 fölötti lányokkal, nőkkel, de úgy 100 körül van az ideális számomra, afölött meg inkább a személyiség ami tetszett és megfogott, vagy bizonyos vágyak megélése
még valami kérdés?
Ha egy nőt duciként ismerek meg és úgy szeretem ahogy van de mégis az egéssége miatt változnia kell akkor segítek neki. Ha valakit szeretek akkor nem a vágyak a fontosak hanem az ő egéssége.
Remélem ezzel tudtam választ adni a kérdésedre. :)
Oh igen, köszönöm a válaszokat. :)
Mert nyilván nem kell végletekig menni. Magamból kiindulva pl most vagyok 92kg. De egyáltalán nem egészséges, viszont genetika ezt dobta a gép, el kell fogadni. Viszont szeretnék legalább 80-ra lefogyni de legalább hasból leadni, mert elég hamar dagad a lábam és nyilván a túlsúly miatt.
És ezért jutott eszembe hogy ha esetleg most összejönnék valakivel akiről később derül hogy amúgy a plusz kilóim miatt választott vajon kellenék e neki utána is...
Vagy inkább várjam meg amíg lefogyok annyira amennyire akarok és akkor nem kell ezen agyalnom xd
Persze tudom, hogy minden ember más és nyilván ha oda kerülök kipuhatolózom csak már 1-2 visszajelzést ha kapok előre is az már jó :D
Szóval köszönöm. :)
Nehéz kérdés,amit kiírtál.Szó szerint is és átvitt értelemben is.
Én a rendkívül kövér nőkhöz vonzódom,volt pár ilyen alkatú kedvesem.
Nem igazán akartak fogyni,mert érezték,hogy így szeretem őket.Komolyabb egészségügyi gondjaik nem voltak.Azért pár tíz kiló lement-feljött rájuk,de ez nem zavart.Azt nem tudom hogyan fogadtam volna,ha soványra fogynak.Mint nő,biztos nem vonzott volna.Mint ember más kérdés.Ezért nehéz válaszolni a kérdésedre. Legalábbis nekem...
Szerintem meg tök egyszerű.
Aki egy duci nőt akar, úgy ismeri meg, szeret belé, stb az később is azt tartja ideálisnak.
Fordítsuk meg, én a sportosan vékony nőket kedvelem. Volt egy párom, aki amikor összejöttünk 170/52 kiló volt. Nekem így volt tökéletes. Aztán fél év múlva már 170/59 kiló volt...szerinted?? Vége is lett...
Szerintem ha találsz párt,meg tudod vele beszélni.
Én is mindent megbeszéltem a partnereimmel.Ők örömmel vették,hogy nem kell diétázniuk miattam,sőt így tetszenek.Nálad jóval nagyobb nőkről beszélek.
Volt olyan kedvesem,aki nem is tudott volna lefogyni,mert hormonális betegsége volt.Alig evett,mégis hízott...
Magamból kiindulva pl most vagyok 92kg. De egyáltalán nem egészséges, viszont genetika ezt dobta a gép, el kell fogadni.
LOL Genetika persze :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!