Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek számít a méret?
Lányok szerintetek számít a pénisz mérete¿
Mekkora a megfelelő méret, elhagynàtok a pàrotokat a mérete miatt¿
20/L
Amelyik lánynak számít az buta.
Nekem 11 cm a farkam és X7-es BMW-m van. Igaz nincs jelenleg nőm, de nem is érdekel, ha nekik fontosabb a hatalmas farok szopják a csövesek farkát. Egy picit sem izgat. Bemegyek prostikhoz elintéznek, ha meg nem esik jó onlyfans-on top modell és miss-es nőkre recskázok.
F/43
Nekem számít. Lehet érte utálni, de a legjobb eddig a férjemmel volt, akinek 21 cm hosszú és ennek megfelelően arányosan vastag is. Nyilván használni is tudni kell, és persze nem csak az ekkora pénisszel jó, de nekem ez a valaha volt legjobb és legintenzívebb érzés.
Volt már, hogy egy sráccal azért szakítottam, mert kicsi volt a farka (vagyis hát, egyébként sem illettünk össze és nem is voltam szerelmes, de a farka mérete aztán tényleg rátette a pontot az i-re).
Lehet, hogy számít: nekem kis méretű férfival még sosem volt orgazmusom.
Azért csak 'lehet', mert hagyjuk meg azt pár százaléknyi esélyt annak, hogy talán csak nem tudták jó technikával használni, és én sem tudtam rajtuk megfelelő módon mozogni.
Ezzel együtt az határozottan nem igaz az esetemben sem, hogy "minél nagyobb, annál jobb".
Legyen a méret a szükséges, de nem elégséges feltétele a kielégítő együttlétnek.
(szándékosan eltekintek attól, hogy ujjazni meg nyalni is lehet orgazmusig, mert számomra ezek nem helyettesítik az aktust.)
Amúgy lány vagyok, kedves válaszoló.
Mivel még szűz vagyok, így nem tudtam hogyan működik ez, nem tudtam mi számít jó méretnek.
Igen számit.
Hagytam már el pasit a farka mérete miatt.
A mostani páromnak 20 centi és tökéletesen megfelel.
Kérdező, ez pontosan annyira egyedi, mint hogy kinek mi kell egy jó szexhez. Majd kitapasztalod magadnak, nincs egy univerzális recept.
Amúgy a nők is eltérnek egymástól abban, hogy mennyire tágulnak könnyedén, milyen hosszú a hüvely és ennélfogva az, hogy mekkora esik jól nőknél is ugyanúgy anatómiai kérdés (is), mint férfiaknál a mekkora van.
Egyébként a vastagság fontosabb, mint a hossz, mármint ami az élvezeti értékét jelenti a dolognak.
#14 voltam
11es!
Azért nincs nőd, mert egy bunkó seggfej vagy. Nem azért mert kicsi a faszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!