Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, akinek ez jobban számít?
Ezek a válaszok engem is érdekelnek, mert csak átlag vastagságú a péniszem. Viszont a hossza, és alakja jó.
Kérdező, talán úgy kellett volna feltenni a kérdést, hogy van-e olyan nő, aki az arányaiban hosszabbat preferálja a vastaggal szemben.
Én úgy vagyok vele, hogy a méret és a minőség nem mindig van egyenes arányosságban. Ha szarul csinálja, legalább legyen nagy, viszont olyan is volt, hogy "átlag" (kinekmi, de am 10-15) méretű, és fantasztikus akrobata volt :) Kalandjaim során "szerencsés" voltam mindig, mert mindig kifogtam a 15-20-22 centimétereket, és jól is tudták használni :)
Aztán megismertem a jelenlegi páromat, aki az átlagba tartozik, de nagyon élvezem vele az együttléteket :)
Szóval, válaszolván kérdésedre, nem tudnék dönteni, de ha muszály, akkor inkább a minőség számít, mint a méret.
3-as vagyok. Még egy hozzászólás.
Kétszer is előfordult, hogy hosszú és vastag is volt. Túlságosan. egy ideig élveztem, de aztán már nagyon fájdalmas volt, és kevésbé élvezetes.
DE! az is nagyon számít, hogy a hölgy mennyire szűk, vagy tág....
"Ezek a provokatív kérdéseid nagyon idegesítőek."
Én ezt még nem találom provokatívnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!