Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan nő, akinek ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő, akinek ez jobban számít?

Figyelt kérdés
Van olyan nő, akinek szexnél jobbab számít a farok hossza, mint a vastagsága? Már akinek számít a méret. Előre is köszi annak, aki értelmes kommentet ír🙂 + ha tudtok írni méretet, írjatok. Hány évesek vagytok?

2021. márc. 2. 08:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
11%

Ezek a válaszok engem is érdekelnek, mert csak átlag vastagságú a péniszem. Viszont a hossza, és alakja jó.

Kérdező, talán úgy kellett volna feltenni a kérdést, hogy van-e olyan nő, aki az arányaiban hosszabbat preferálja a vastaggal szemben.

2021. márc. 2. 08:50
 2/16 A kérdező kommentje:
Igen, valahogy én is így gondoltam! Akkor most kiegészítettél, így talán egyértelműbb lesz nekik. Köszi!✌️😊
2021. márc. 2. 08:52
 3/16 anonim ***** válasza:
33%

Én úgy vagyok vele, hogy a méret és a minőség nem mindig van egyenes arányosságban. Ha szarul csinálja, legalább legyen nagy, viszont olyan is volt, hogy "átlag" (kinekmi, de am 10-15) méretű, és fantasztikus akrobata volt :) Kalandjaim során "szerencsés" voltam mindig, mert mindig kifogtam a 15-20-22 centimétereket, és jól is tudták használni :)

Aztán megismertem a jelenlegi páromat, aki az átlagba tartozik, de nagyon élvezem vele az együttléteket :)

Szóval, válaszolván kérdésedre, nem tudnék dönteni, de ha muszály, akkor inkább a minőség számít, mint a méret.

2021. márc. 2. 08:58
 4/16 anonim ***** válasza:
47%
Egyiket sem kérem. De maradj abban a hitben, hogy nem az egy màs irànti odaadja szàmít, hanem a centi. Szép napot!
2021. márc. 2. 08:59
 5/16 anonim ***** válasza:
24%

3-as vagyok. Még egy hozzászólás.

Kétszer is előfordult, hogy hosszú és vastag is volt. Túlságosan. egy ideig élveztem, de aztán már nagyon fájdalmas volt, és kevésbé élvezetes.

DE! az is nagyon számít, hogy a hölgy mennyire szűk, vagy tág....

2021. márc. 2. 09:00
 6/16 anonim ***** válasza:
88%
Naponta hány ilyen kérdést teszel még fel? Ezek a provokatív kérdéseid nagyon idegesítőek.
2021. márc. 2. 09:40
 7/16 anonim ***** válasza:
27%
A szexnél az a lényeg. Szerelemben meg màs.
2021. márc. 2. 09:42
 8/16 anonim ***** válasza:
10%

"Ezek a provokatív kérdéseid nagyon idegesítőek."

Én ezt még nem találom provokatívnak.

2021. márc. 2. 09:47
 9/16 A kérdező kommentje:
Szerintem abszolút nem provokatív. Akinek az, elnézést🤷‍♂️
2021. márc. 2. 09:49
 10/16 anonim ***** válasza:
88%
Attól még jelentve mert napi 8 ilyen kérdést tesz fel a kérdező. De az sem mentség hogy nem ő teszi fel, mert mielőtt elküldené a kérdést felugrik hogy van 2000000 ugyanilyen ebből van ami alig pár órás. Meg kéne tanulni használni az oldalt.
2021. márc. 2. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!