Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vigasztaljam meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vigasztaljam meg a kedvesem? A szeretője állítólag kihasználja

Figyelt kérdés
A barátnőm szerint csak szexeszköznek használja a szeretője és ettől csökkent az önbizalma is. Mondtam, hogy ő is egyfajta eszköznek használja a másikat, nem? Komoly kapcsolatot nem akarnak egymástól. Pedig közös programokat szoktak szervezni, pl. nyaralást is. Beszélhetnék ugyan a fiúval, hogy kicsit udvaroljon, de csak akkor, ha tényleg úgy érzi, ne kötelességből, azonban nem akarok beleszólni a viszonyukba.

2021. márc. 16. 12:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
24%
Épp most hánytam a f*szságtoktól. Megnézed?🙃
2021. márc. 16. 14:55
 22/27 anonim ***** válasza:
75%
Sehogy nem kell vígasztalni, le kell zárnia ezzel az emberrel saját magának. Maximum a figyelmét tudod elterelni és meghallgatod. Az emberek változnak, a kapcsolatok is. Ha egyszer benne lennék egy ilyen felállásban, akkor a randizgatás is egy ideig lenne izgalmas és szerintem én is csak a szexre korlátoznám magamat később, főleg ha többre vágynék. Ott a fix szexuális élet, közben pedig párt is kereshetnék magamnak, akivel az elején nem szexelek az ismerkedésnél amúgy se.
2021. márc. 16. 14:59
 23/27 A kérdező kommentje:
Értem, de azért bármilyen kacsolatnál (főleg, ha szex is van), azért az ember dumálgat ilyesmi, még a munkatársakkal is beülünk sörözgetni stb.
2021. márc. 16. 15:02
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Attól még változhat az ember prioritása, akár olyan irányba, hogy dumálni se akar. Értem, hogy neked az a természetes, hogy haverkodsz a szexkapcsolatoddal, de valakinek meg nem az, ennyi. Egyébként honnan tudjátok, hogy a palinak nincs-e egy új kapcsolata? Arra fordítja az energiáját és a figyelmét, vagy pont az új párja el is várja, hogy vele törődjön inkább.
2021. márc. 16. 15:09
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szép is a szerelem :D
2021. márc. 16. 15:15
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
A szeretők már csak ilyenek, nagy általánosságban erről szól a szeretői és szexkapcsolat 🤷‍♂️ szexről.
2021. márc. 16. 15:47
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Talán az lenne a lènyege az egèsznek hogy bizonyos idő után le kell cserèlni a szeretőt. Amikor pl a párod elègedetlenkedik, akkor eljött az ideje.

Mi pasik hajlamosak vagyunk ráunni a saját asszonyunkra is(Nem mindenki de sokan).

Akkor rá ununk a szeretőre is. Szerintem a megoldása ennek a csere, akár mennyire szar is de lásd a jò oldalát, mindenkinek uj izgalmai lesznek.

2021. márc. 16. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!