Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent,ha az egyik volt kollégàmmal àlmodok szexualis dolgokat?
Kb. mar 5 eve nem dolgozunk egy munkahelyen. Azota nem is beszelunk.
En no,o ferfi.
Amikor egyutt dolgoztunk,akkor tetszett. Szerintem en is neki,mert megdicserte,hogy milyen jo a parfumom melyiket hasznalom. Megkerdezte,hogy megmasszirozom e (kollegak elott kerdezte meg). Meg amikor szakitottam a pasimmal,akkor felraktam magamrol jo kepeket es amikor meghallotta,hogy szakitottam a pasimmal,akkor mondta,hogy "jaaa,akkor azert raktal fel csini kepeket".
Neki ekkora volt baratnoje,sosem lepett semmit,csak ilyen megjegyzeseket tett.
A csajjal azota is egyutt vannak.
Nekem azota van parkapcsolatom,3 eve.
Online sehol nem vagyok elerheto,szoval ha akarna se tudna keresni.
En foleg ovulaciokor szoktam vele almodni hogy szexelunk,csokolozunk stb.
"En foleg ovulaciokor szoktam vele almodni hogy szexelunk,csokolozunk"
azt jelenti h pörög a hormonháztartásod, ő pedig volt olyan hatással rád h az ő génjeit kivánod. majd ha lesz új inger, utána arra fogsz vágyni, vagy arra is.
Az ilyen meg nem élt, a tudatalattiban bujkáló szexuális együttlét lehetősége az ami baromira izgat, és ez jó ideig benned marad. Legalábbis, amíg meg nem éled hogy lefeküdtök egymással. Az a baj az ilyen dolgokkal hogy az időzítésen bukik el. Persze néha lehet direkt mód irányítani a dolgokat, de az függ attól mennyire erős a vágy benned.
Velem is volt, hogy egy bizonyos nő fel-felbukkant az álmaimban, noha szerettem a párom. De mégis volt Ő, aki megingatott, és néha még mindig kísért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!